lunes, 1 de febrero de 2010

EMPAT AMB REGUST A DERROTA (0-0)




El nerviosisme va manar en un derbi de joc pobre i ocasions molt escasses
Els locals van arribar més a l'àrea, però Edjogo va fer un xut al pal (90')


Ni els uns ni els altres no es volien conformar amb un punt, però cap dels dos conjunts no va fer mèrits per a res més. El Cassà i el Blanes van acabar sense gols un derbi pobre, de més nervis i imprecisions que de joc i ocasions que reflecteix la delicada situació que viuen tots dos. El descens és una amenaça cada cop més seriosa, per als uns i els altres.

La pressió que tenien els dos equips, conscients que era un partit de molta transcendència i que perdre'l estava prohibit, va convertir el duel en un joc d'embolics, de poquíssima continuïtat en el joc i d'arribades a l'àrea rival en comptagotes. El Cassà hi va posar una mica més d'insistència i de voluntat a l'hora de crear joc ofensiu, però tampoc sabia ben bé com acabar d'imposar el seu domini. I el Blanes, més centrat a evitar ensurts, no va donar senyals de vida gairebé en tot l'enfrontament a l'àrea defensada per Martí Bartrina, que era un espectador més.

Després de mitja hora de joc amb poquíssima història, va arribar un dels xuts amb més bona intenció de tot el partit (32'). Va ser del local Robert Negre, que des de fora de l'àrea i escorat a la dreta va provar un xut creuat que va aturar Coca, inspirat a l'hora de resoldre la feina que va tenir. O bé per l'exporter del Girona o bé pel desencert dels davanters, el Cassà va desaprofitar les ocasions que va tenir.

La dinàmica no va canviar gaire en la segona part. L'únic que va augmentar van ser els nervis i la intranquil·litat. Perquè, d'arribades amb cara i ulls, tan poques com en el primer període. Robert Negre, després d'un rebuig defensiu dels blanencs, va provar un xut que va sortir desviat (61'). I al cap d'un minut, Pau Teixidor va connectar una rematada potent que va sortir llepant la creueta.

CASSÀ0BLANES0

CASSÀ:Martí, Micaló, David Busquets, Chicho, Murga, Pau Teixidor, Romero (Ferran, 59'), Robert Negre (Mate, 68'), Pau Gusó (Ritxi, 80'), Jordi Roca i Mas.

BLANES:Coca, González, Rodri, Cata, Sergi Díaz, Alberto Edjogo, Denis, Uri, Aleix (Montoro, 52'), Jonathan i Aitor (Pau, 68').

ÀRBITRE:José Barrera.
T.G.:
David Busquets, del Cassà, i Sergi Díaz, Denis, Uri i Jonathan, del Blanes.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:Uns 300 espectadors. A la graderia, hi havia el jugador banyolí del Barça Atlètic Andreu Fontàs.


Berto Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«Per sobre de tot, ha estat un partit de molta força física jugat amb molta intensitat»

«Hi ha hagut pressió, por escènica, i això ha provocat que el joc no hagi estat brillant»

«El resultat ha estat just»


DIARI EL PUNT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario