lunes, 1 de febrero de 2010

BERTO DESPRÉS DEL BLANES - CASSÀ



1- Albert com has vist el partit des de la banqueta?

El partit es va disputar amb molts de nervis i excés d'ansietat almenys per part del Cassà. Va ser un partit no gaire agradable per a l'espectador però això ja es podia preveure.

2- Content amb el resultat? empat just?

No podem estar contents amb el resultat ja que una victòria era un resultat molt més favorable per nosaltres, però vist el partit potser és el resultat més just malgrat el Blanes no ha disposat de cap acció de perill i nosaltres hem tingut alguna tímida arribada a l'àrea.

3- Veien que el Premià ja està a 4 punts, ahir es va fer un pas enrere?

És que potser no ens hem de fixar amb el Premià un equip amb bastant pressupost i que ha incorporat jugadors amb experiència a 2b com Santi Asensio, sinò que hi ha altres equips immersos en dinàmiques molt negatives que aquests potser són en els que ens hem de fixar.
Un pas enrere hagués estat una derrota i el sotrac anímic que això significaria dins el vestidor, ara només és un entrebanc que podem fer bo ens els propers partits. La llàstima és que a casa hem de treure els punts necessaris per la salvació, i aix+o passarà per jugar amb menys ansietat i menys precipitació, cosa que ens costa amb la joventut i la situació a la classificació que vivim.

4- Amb l'empat d'ahir i la derrota al camp del blanes ells tenen el goal avarage a favor. Creus que pot ser decissiu per el descens aquest fet?

Ara mateix saber si el goal avarage té algun significat crec que seria del tot absurd, ja que potser que el Blanes acabi molt per sota o sobre de nosaltres, per tant ara mateix crec que no podem saber si serà important. És cert que tenir-lo a favor hagués sigut millor.

5- Veien que el Blanes aguantava en defensa i que no tenia arribada a la vostre porteria, no creus que podries haver acumulat més gent a dalt?

Acumular més gent a dalt moltes vegades no serveix per tenir més ocasions de gol, sinò que encara crea més embuts dins de la zona de finalització.I amb les dimensions del nostre camps tenir molta gent a dalt a vegades significa molestar-nos entre nosaltres.

6- Premià...la gran final? si es perd es baixa?

És un altre partit molt important molt més a nivell anímic que classificatori ja que encara queden moltes jornades per parlar de fets definitius. Si perdem no baixem ni si guanyem estem salvats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario