sábado, 13 de febrero de 2010

ENTREVISTA A SERGI ROMERO ABANS DEL PARTIT CASSÀ-RAPITENCA



1- Com estàs al club? Què en penses de l'UD Cassà?

La veritat és que de moment estic molt content amb el club, porto només mitg any i s'han portat molt bé amb mi en tots els aspectes, s'estan intentant fer les coses bé i això es de valorar. Veig l'UD Cassà com un club que desde la humiltat ha aconseguit la categoria a la qual estem i per això, entre tots, hem d'aconseguir que el poble pugui seguir gaudint d'un equip a 3a divisió.

2- Quines són les vibracions que tens abans de afrontar el partit contra la Rapitenca?


Molt positives, no només aquest partit, crec que l'equip ja porta uns quants partits a un nivell de competició força elevat, s'està entrenant molt bé i les sensacions són bones!

3- Què es respira al vestidor? Esteu tranquils?


El vestidor té ganes de jugar aquest partit, però l'ambient està tranquil, sabem el potencial que té l'equip i crec que, després dos empats consecutius contra Blanes i Premià, una victòria diumnge contra la Rapitenca, ens acabarà de donar el plus de tranquilitat per afrontar l'últim tram de la lliga.

4- Creus que el partit del diumenge és una final? si es perd...que passarà?

És una final com totes les que queden fins al final de la lliga, ja fa jornades que cada partit és molt important. Si es perd que passarà? Es complicarà la cosa però prefereixo pensar que passarà si es guanya, i guanyar implica probablement sortir del descens directe i apretar-ho tot una mica més!

5- Què els hi diries als aficionats?

Només dir-los que ara més que mai necessitem el seu suport, que vinguin al Municipal, que animin a l'equip perquè nosaltres posarem tot el nostre esforç per guanyar el partit.

Imatge treta del seu facebook. En Sergi és el tercer començant per l'esquerra de la fila de dalt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario