lunes, 22 de febrero de 2010

VISCA EL CASSÀ!!!

El Cassà continua mostrant símptomes de recuperació en la victòria a Castelldefels

Enllaça per primera vegada dos triomfs i un mes sense perdre i atrapa de punts el quinzè

El Cassà va obtenir la segona victòria consecutiva després de superar a domicili el Castelldefels, una victòria que situa els de Bertu Fernández setzens en la taula, empatats en punts amb el Premià. El Castelldefels, per la seva banda, va encaixar la primera derrota a casa de la segona volta.

Els cassanencs van dominar bona part del partit i ràpidament van traduir el control en el marcador amb el primer gol, fet per Mate. El Cassà era el gran dominador del joc. Tot i això, un autogol de Chicho va igualar la diana i va permetre uns moments de desconcert dels homes de Fernández. Sortosament es va arribar al descans amb l'empat a 1. Després de la represa el partit va ser molt igualat, tot i que aquest equilibri es va trencar al final gràcies al golàs de falta de Jordi Roca en el minut 77. El partit s'encarava perfectament i, a més, els grocs es van quedar amb deu per la lesió del porter Gallego, que va haver de ser substituït per un jugador de camp. Aquest fet el va saber aprofitar perfectament el conjunt del Gironès, que a un minut del final va situar l'1-3 definitiu al marcador.

El Cassà, que ja acumula fins a quatre jornades consecutives sense perdre (dos empats i dues victòries), continua mostrant clars símptomes de recuperació, tant de joc com de resultats, que l'han portat a sortir dels llocs de descens (tot i estar empatat en punts amb el Premià, la Rapitenca i el Benavent). El Cassà jugarà com a local les dues jornades vinents. Una bona ocasió per mirar d'allunyar-se una mica més de la zona perillosa.

CASTELLDEFELS1CASSÀ3

CASTELLDEFELS:Gallego; Lavilla, Amantini, Alberto García, León, Alberto (Achille, 57'), Jorge Sánchez, Toni Pérez (Fermo, 73'), Boris (Elicarlos, 61'), Uri i Roberto Camacho.

CASSÀ:Bartrina; Micaló, Chicho, Murga, David Busquets, Ferran Grau (Pau Teixidor, 88'), Troyano, Jordi Roca, Mate (Subi, 67'), Pau Gusó (Albert Moñino, 46') i Marc Mas.
GOLS:0-1 (10') Mate. 1-1 (25') Chicho, en pròpia porteria. 1-0 (77') Jordi Roca. 1-1 (89') Marc Mas.
ÀRBITRE:Sauleda Torrent.
T.G.:
Als local Lavilla, Amantini, Alberto García i Alberto, i als visitants David Busquets i Ferran Grau.

Bertu Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«Hem dominat el joc i, tret de 10 minuts, hem aconseguit evitar que ens generessin perill»

«Hem entrat en una dinàmica molt bona i esperem allargar-la al màxim»

«Fa quatre jornades que no perdem, i esperem sumar dues victòries en els dos propers partits que juguem a casa de forma consecutiva»