lunes, 15 de febrero de 2010

ROCA I MAS FAN SORTIR EL CASSÀ DEL DESCENS DIRECTE

Supera en el «goal average» la Rapitenca gràcies a les dianes de Roca (79') i el pitxitxi Mas (86')

Amb els empats contra el Blanes (0-0) i el Premià (1-1), no s'anava gaire lluny. Calia guanyar. Ahir el Cassà va aconseguir un triomf d'or i molt oportú contra la Rapitenca (2-0). Després del 2-3 de la primera volta, el triomf permet al conjunt cassanenc sortir dels llocs de descens per goal average –els dos equips estan empatats a 23 punts– gràcies a les dianes de Roca i Mas.

No va ser un partit gaire lluït, però el Cassà va dominar territorialment. L'exjugador de la Rapitenca Jordi Roca va ser el jugador amb les idees més clares. Ell va decantar la balança amb una bonica vaselina en l'1-0 (79'), poc abans que Mas, en una acció similar, fes el 2-0 (86') –el pitxitxi (8 gols) havia tingut una bona ocasió després d'una centrada de David Busquets (45')–. L'equip de Jordi Fabregat, que ha caigut en zona de descens, amb prou feines va inquietar la porteria de Martí. En el tram final, va debutar el jove Adrià Salas.

CASSÀ2
RAPITENCA0

CASSÀ:Martí, Micaló, David Busquets, Murga, Chicho, Ferran, Pau Gusó (Moñino, 71'), Troyano, Mas, Roca (Adrià Salas, 87') i Mate (Robert Negre, 57').

RAPITENCA:Miki, Dídac, Villa, Mario (Joab, 23'), Galindo, Sergi Grau, Sergi José (Tacón, 75'), Chavero, Gilabert, Hugo (Teixidó, 14') i Roberto.

GOLS:1-0 (79') Roca. 2-0 (86') Mas.
ÀRBITRE:Rodríguez Henrique.
T.G.:Als locals Chicho i Ferran i al visitant Villa.
PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

Paciència i triomf semblant al del Benavent (2-0)
La sisena victòria de la temporada (la segona contra el Rapitenca) es va assemblar molt a la tercera –el 2-0 al Benavent–. El 23 de novembre del 2009, l'equip d'Albert Fernández va haver d'esperar fins als últims minuts per superar el conjunt del Segrià (2-0). Mate va fer l'1-0 en el minut 87 i Mas, el 2-0 en el 90.

Pep Mercader
DIRECTOR ESPORTIU DEL CASSÀ

«Ha estat un partit molt disputat, per la importància dels punts. La victòria s'ha decantat per l'equip que ha tingut més sang freda»
«Hem jugat bé, hem definit i hem creat joc»

Informació del diari El Punt i imatge del Diari de Girona.