lunes, 15 de febrero de 2010

BERTU DESPRÉS DE LA VICTORIA CONTRA LA RAPITENCA



1- Ahir es va guanyar un rival directe. Com vas viure el partit?
El partit es va viure amb tensió ja que era important aconseguir la victòria. El partit estava controlat malgrat que una jugada puntual et podia generar perill, però no va arribar cap ocasió de gol per part de la Rapitenca. Només faltava tenir l'encert de cara a porteria i que l'ansietat no fos més forta que nosaltres. Al final una jugada espectaculat d'en Jordi va trencar el partit al nostre favor.

2- L'equip va sortir molt ben posicionat al camp i sabent en tot moment el que s'hi jugaven. Que els hi vas dir abans de començar?
La veritat és que no calia dir gaire res, malgrat i la joventut els jugadors són llestos i sabien de la trascendència del partit. Només vam repassar les pautes a seguir per contrarestar i combatre al rival, tal i com havíem preparat durant la setmana. La motivació era de fàcil transmetre.

3- Jordi Roca va jugar un partit perfecte. Que m'en pots dir d'aquest jugador?

En Jordi és un jugador important dins la plantilla, és un dels que acumula més experiència i per tant gestiona millor les situacions de la competició.
A part té una qualitat tècnica i tàctica molt elevada, que quan posa a disposició del grup augmenta molt el nivell de l'equip. La llàstima és que l'hem pogut disposar poc per culpa de les lesions, o a vegades a jugat sense estar al 100% per molèsties.

4- Em què et quedes del partit que vau jugar ahir?
Em quedo amb el mateix que els últims partits, la solidesa, la perseverància, la força mental de l'equip i millorant versions anteriors amb la major serenor amb què es va moure la pilota, amb la capacitat de gestionar moments de pressió forta però com a tret més important la mentalitat de conjunt, d'equip, de grup...


5- Creus que els tres punts d'ahir donaran la confiança necessària per treure dos resultats positius contra el Castelldefels i el Vilanova?
Els últims resultats i les sensacions estan fent que el grup sigui cada vegada més fort, que es senti capacitat de fer més coses. Per tant anirem al camp del Castelldefels amb l'intenció de treure tres punts, que si que serien vitals per fer un gran salt de qualitat a nivell de classificació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario