lunes, 8 de febrero de 2010

ALBERT FERNÀNDEZ DESPRÉS DE L'EMPAT CONTRA EL PREMIÀ



1- Com va anar el partit. Resultat just?

EL resultat no va ser just ja que mereixíem segurament la victòria, ja que vam tenir un parell d'ocasios molt clares i al final del partit amb 10 jugadors teníem més força que no pas el Premià, de fer vam arribar dues o tres vegades ala porteria de Suriñach que va estar sensacional per al seu equip.

2- Al minut 70, Durant Peidró expulsa a Pau Teixidor. Es va equivocar? Us va condicionar molt?

Bé una expulsió sempre condiciona i et crea una sensació de patiment majúscula, però gràcies al treball d'en Jordi(prep.físic) i les ganes i força mental dels jugadors vam ser capaços d'aixecar el partit tenint ocasions per poder endur-nos els tres punts.

3- Jugant 20 minuts amb 10 homes, dones l'empat com a positiu?

El resultat donada la situació el podem donar per bo, però és una llàstima no treure els tres punts ja que ens donaven molta força per encarar un partit davant de la Rapitenca que serà molt important ja que ens pot fer sortir del descens directe. Ara bé si mirem les ocasions del partit el resultat de victòria no seria parlar de cap ximpleria, ja que en vam tenir més que el Premià i vam dominar el partit a partir del minut 20 de la primera part.

4- Com afrontaràs el partit contra la Ràpitenca?
El partit de la Rapitenca l'afrontarem com una final on sortirem a guanyar ja al minut 0, abans de que xiuli l'àrbitre. Una victòria davant de l'equip de la Ràpita ens donarà molta força i ens farà treure el potencial real de l'equip ara que ja està competint a la 3a divisió. No cal dubtar que tots els jugadors de la plantilla són jugadors de 3a divisió i ara ja estan demostrant que van tenir un procés d'adaptació però que l'han superat.

5- Aquesta setmana ha debutat Albert Moñino. Com és aquest jugador? Que us pot aportar?
L'Albert és un jugador acostumat a jugar en un nivell competitiu alt ja que havia jugat a 3a divisió amb l'Espanyol estan en etapa juvenil encara. Ens donarà profunditat de la segona línea, ens ajudarà en sortida de pilota al mig camp i esperem que ens pugui donar gols de segona línea.

6- El Llagostera perd a l'ultim minut contra un dels nostres rivals directes (Blanes). Sembla que ho fagin expressament no?
Això no cal ni pensar-ho, el Llagostera està atravessant un moment complicat a la temporada, com tots els equips passen però té una gran plantilla i un equip tècnic que estan treballant per estar el més amunt possible, i de fet, estan tenint uns bons resultats que els fan estar a la part alta de la classificació.

Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario