lunes, 8 de febrero de 2010

El Cassà esgarrapa un punt en inferioritat al camp del Premià



El Cassà no va poder sortir de Premià amb el triomf, però com a mínim va frenar un rival que aspirava a escapar-se de la zona baixa i va obtenir un punt que, tal com se li havia posat el partit, té prou bon gust.
El començament no va ser gaire engrescador per als cassanencs. El Premià va sortir amb més energia i va marcar l'1-0, amb un xut des de fora l'àrea després d'un rebuig. A partir d'aquí, però, els maresmencs es van dedicar més a especular amb el resultat que a intentar ampliar l'avantatge, i el Cassà li va anar guanyant terreny. Fins al descans, el conjunt de Bertu Fernández va ser l'amo del joc, tot i que li va faltar rematada, perquè Suriñach gairebé no va tenir feina.
La segona meitat va començar força equilibrada. El Cassà buscava l'empat, però no acabava d'arribar amb perill. I les coses semblaven complicar-se-li molt arran de l'expulsió de Pau Teixidor (70'). Però l'equip es va refer, a diferència d'un Premià que no va saber jugar amb l'avantatge. Chicho va empatar en la tercera rematada després d'una sèrie de rebuigs (79'). I a partir de l'empat, el que va tenir més a prop el triomf va ser el Cassà, que va tenir una oportunitat d'or. Marc Mas es va quedar sol davant del porter, però no va poder resoldre l'un contra un (88').
Duel clau contra la Rapitenca a la vista
El Cassà s'ha tornat a situar penúltim, avançat pel Blanes, però com a mínim ha encadenat dues jornades sense perdre (dos empats) i ara té els ulls clavats en la pròxima jornada, de molta transcendència. El conjunt de Bertu Fernández rep la Rapitenca, que marca la zona de permanència i l'avantatja de tres punts. El triomf permetria als cassanencs superar els de Sant Carles en la classificació, ja que es van imposar en el duel de la primera volta (2-3).

PREMIÀ1 CASSÀ1
PREMIÀ:
Suriñach, Camps, Carmelo, Abel (Adrián Serrano, 72'), Rubén, Santi Asensio, Ginés, Gerard, Rovira (Aznar, 72'), Parres i Ariño.
CASSÀ:
Martí, Micaló, Chicho, Murga, Busquets (Subirana, 59'), Ferran Grau (Troyano, 58'), Pau Teixidor, Robert Negre, Jordi Roca, Mate (Moñino, 71') i Mas.
GOLS: 1-0 (12') Rovira. 1-1 (79') Chicho.
ÀRBITRE: Duran Peidró. T.G.: Suriñach, Rubén i Parres, dels locals, i Ferran Grau, David Busquets, Micaló, Mate, Robert Negre i Roca, dels visitants.
T.V.: Per doble amonestació al visitant Pau Teixidor (70') i al local Gerard (89'), i al tècnic del Cassà, Bertu Fernández (73').

Bertu Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ
«El punt és bo, sobretot perquè hem demostrat saber reaccionar a un gol en contra i una expulsió, i hi hem posat molta lluita»

«Amb l'1-1 hem tingut un parell d'ocasions i podríem haver aconseguit els tres punts»

«Hem de puntuar de tres en tres, però després de demostrar que l'equip està fort mentalment i de dues setmanes sense perdre, som optimistes. A veure si la setmana que ve podem fer un pas endavant»


Informació treta del diari el 9.

No hay comentarios:

Publicar un comentario