lunes, 22 de febrero de 2010

BERTU DESPRÉS DE LA VICTÒRIA AL CAMP DEL CASTELLDEFELS

1- Content? Ja són 4 els partits sense perdre. A què es deu això?Es deu al gran compromís d'aquests jugadors amb un projecte que quan vam iniciar sabíem que no seria fàcil però que hem de lluitar molt dur per aconseguir tirar-lo endavant. Òbviament ara podem estar una mica contents perquè allò que portem treballant durant tota la temporada, el treball dur que han fet els jugadors ara té una mínima recompensa. Però no podem estar massa contents que ens queden 12 partits més que són petites finals que cal tirar endavant.

2- Com va anar el partit? Vau ser superiors els 90 minuts?El partit el vam tenir controlat pràcticament en la seva totalitat a excepció dels 10 minuts posteriors al gol de l'empat del Castelldefels i al 5 primers minuts de l'inici de la segona part en què vam sortir massa temerosos davant el Castelldefels. La resta del partit vam dominar el joc, la pilota i el temps del partit. Ahir vam competir a un nivell bastant alt.

3- La parella Ferran Grau - Troyano ha jugat aquests últims partits i el renidment de l'equip ha canviat molt. Has trobat la recepta per a què el joc acabés de funcionar? No és la recepta perfecte, sinò que ara aquests jugadors que estan jugant, es troben en un moment de forma molt bo i per tant hem d'aprofitar. Al final de la primare volta també vam sumar punts i estaven al camp altres jugadors diferents en determinades posicions.
Però està clar que en Ferran i en Troy ara estan molt bé ens tasques de contenció i de creació, i per tant això ens fa ser més forts.
Quant cada jugador està al màxim nivell, són jugadors de qualitat i de compromís, per tant ajuden a que el nivell de l'equip es multipliqui.

4- Mirant els descensos compensats (equips de 2B i ascensos de 3a) quans equips creus que baixarant a 1 Catalana?Aquesta és una pregunta impossible de respondre ara mateix, tots podem fer els nostres càlculs pero no es poden classificar com a certs. Per tant de moment ens hem de preocupar de cada cap de setmana, de guanyar o treure el millor resultat possible i si podem no tenir de mirar res més.

5- La victòria us arriba al millor moment, ja que us toquen 2 partits al Municipal. Com veus els pròxims rivals? Als dos els vau perdre per la mínima (1-0), però a casa, sou favorits?
És cert que ara tenim dos partits a Cassà, on estem cada vegada més forts, més adaptats al nostre terreny de joc, als partits que s'hi donen per les seves característiques. El més important és que ara som un equip fort mentalment, que competeix bé i que per tant pot treure resultats positius davant de qualsevol rival.

6- Per acabar, t'has jugat alguna cosa amb amics o jugadors si us salveu? si no és aixi t'hi animes ara?
No he fet cap juguesca però estic obert a fer-ne.