viernes, 12 de febrero de 2010

RAUL TROYANO ABANS DEL CASSÀ-RAPITENCA



1- Com estàs al club? Què en penses de l'UD Cassà?

A Cassà hi estic molt bé. Aquest any és com una gran família, on tots anem a una. Directiva, equip tècnic, jugadors, afició... tots caminem en la mateixa direcció, i a curt-mig plaç això farà que aquest club vagi creixent encara més.

2- Quines són les vibracions que tens abans de afrontar el partit contra la Rapitenca?

Bones vibracions. L'equip mai ha baixat el cap davant de cap situació! Sabem que serà un partit dur, ja que la rapitenca és un equip molt poderós físicament i amb experiència, però nosaltres també tenim les nostres armes i sabem que si fem el nostre joc tirarem el partit endavant.

3- Què es respira al vestidor? Esteu tranquils?

L'ambient al vestidor és un ambient normal, com cada partit. Som conscients que la situació en la que estem no és la millor, pero si una cosa té aquest equip és ilusió i molta, molta calitat. Per tant, sabem que si posem tot el que em de posar ens en sortirem segur.

4- Creus que el partit del diumenge és una final? si es perd...que passarà?
Una final... no ho se. Només sé que és un d'aquells partits que et fa sentir futbolista, els quals tothom vol jugar. La veritat és que al nostre cap no es contempla la possibilitat de perdre. Així que, aquesta pregunta no te la puc respondre...

5- Què els hi diries als aficionats?

Crec que als aficionats se'ls ha de parlar des del camp. Les paraules estan bé, però lo millor que se li pot oferir als aficionats és treball i sacrifici al camp (i victòries!!). L'única cosa, agraïr el suport de l'afició a l'equip i animar-los a que segueixin vinguent al camp a fer del diumenge una festa.


Moltes gracies Raul.
Imatge treta del seu facebook.

1 comentario: