lunes, 25 de enero de 2010

PARAULES D'EN BERTO DESPRÉS DE LA DERROTA AL CAMP DEL PRAT


1- Com va anar al partit? Va ser un resultat just?
Començaré dient que el resultat en cap cas va ser just, ja que com a mínim mereixíem un empat sinò la victòria. Ens vam trobar perdent un partit sene que el Prat ens realitzés cap xut a porteria més que un penal que va ser en una jugada molt dubtsa i com a molt fora de l'àrea.
El partit el vam tenir controlat malgrat ens va faltar encert a l'última part del nostre joc, en la última passada i en al resolució de les ocasions de gol. L'equip es va mostrar fort després del correctiu de la setmana passada davant l' Hospi i va estar molt contundent i conjuntat per tenir un bon comportament en tot moment.


2- No parles mai de l'arbitratge, però, ahir us van perdjudicar?
No m'agrada parlar dels àrbitres ells fan la seva feina i la fan el millor que poden. Però la veritat és que ahir perdem per un penal molt dubtós que marca el resultat final d'un partit. Però val a dir que en línees generals l' arbitratge va ser correcte.


3- Aquesta derrota, creus que us pot afectar alhora d'afrontar el vostre "tourmalet" (blanes, premià, rapitenca,castelldefels i vilanova)
Aquesta derrota no afecta la moral de l'equip que està molt mentalitzat que ara venen els partits de debó, els partits que marcaran la nostra línea a seguir durant el tram final de la lliga i que si som capaços de sumar, ens poden treure de la zona més baixa de la classificació.
L' equip està en un bon moment després de jugar amb 3 dels millors equips de la categoria i mostrar-se molt competitiu en dos d'ells, com a Sant Boi i al Prat.
Ara només queda demostrar aquesta millora i enfortiment com a equip i treure rsultats positius d'aquests partits importants.


4- Tothom sap que amb aquests 5 partits us ho jugueu quasi tot. Del tot segur que intentareu gaunyar els 15 punts, però amb quants et conformes?
Parlar de la quantitat de punts a fer, no crec que sigui el més adient, nosaltres hem d'anar partit a partit pensant que cada diumenge hemde sumar els tres punts possibles, llavors cada partit ens anirà modificant les necessitats i les exigències.
Òbviament quants més punts sumem molt millor ja que vol dir que els nostres rivals no en sumen cap, i ells encara els hi queda el tourmalet de Hospi, Santboià i Prat.

5- Aquest cap de setmana ha debutat Bartrina. Heu gaunayat en seguretat?
El rendiment d' en Martí va ser molt bo i va substituir en aquesta posició en Gerard que tant ens ha ajudat fins al moment.


6- Per acabar, et va sorprendre el resultat de l'Hospitalet - Llagostera?
Bé mai t' esperes resultats tan contundents, fins i tot contra nosaltres tampoc et podies esperar un 0-6 però la realitat parla d' un Hospitalet molt superior a la resta i que ara està agafant el camí directe cap el campionat de la tercera divisió.


Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario