lunes, 25 de enero de 2010

EL CASSÀ PERD PER LA MÍNIMA AL CAMP DEL PRAT

El Cassà perd al Prat per un penal dubtós (1-0)

Després del 0-6 contra l'Hospitalet, el Cassà va sucumbir contra un altre dels equips de la part alta, el Prat, en un partit molt més ajustat i en què als cassanencs els va faltar molt poc per puntuar. El gol de penal de Cirio va donar els tres punts als locals, mentre que el Cassà continua en zona de descens abans d'afrontar un tram de calendari bàsic. En els cinc partits vinents, el Cassà jugarà contra equips que el precedeixen: el Blanes, el Premià, el Vilanova, la Rapitenca i el Castelldefels.
El Cassà, amb molta voluntat i bon joc, va voler sorprendre un conjunt local molt tocat per les baixes i amb una defensa pràcticament improvisada, ja que a les sancions d'Àlex Pérez i Marc Carrasco s'hi va haver de sumar la lesió de Rafa Murillo a última hora. Tot i una aposta ofensiva de Márquez, el Cassà va tenir la primera ocasió amb un llançament de Pau Gusó. Abans d'arribar a la primera mitja hora, però, Cirio va transformar un penal rigorós de Pau Teixidor sobre Miguel Rubio que va suposar l'1-0. Després de la represa, el partit va ser molt obert, el Cassà ho va intentar de totes les maneres possibles, amb aproximacions benintencionades de Mate i Mas, que no van definir bé. L'ocasió més clara va ser de l'exjugador del Peralada, que va rematar al pal (60').
En els últims minuts, amb el Cassà abocat sense gaire ordre cap a l'atac, l'equip de Manolo Márquez hauria pogut fer el 2-0, però tampoc no va estar gaire inspirat. L'1-0 fa que el Prat sigui cinquè, amb 38 punts, un menys que el quart, el Manlleu, i dos menys que el Santboià, tercer.


AE PRAT
1
CASSÀ
0
AE PRAT:
Toni, Arnau (Fernando, 59') Xavi Valls, Víctor Duran, Ezquerra, Ernest, Mechi, Isma Porcel (Èdgar, 80') Cirio, Ollés (Jaime, 23') i Miguel Rubio.
CASSÀ:
Martí, Micaló, David Busquets, Chicho, Robert Negre, Marc Mas, Jordi Roca (Mate, 49') Pau Gusó (Kity, 60') Sergi Murga, Sergi Romero i Pau Teixidor (Troyano, 46').
GOLS:
1-0 (28') Cirio, de penal.
ÀRBITRE:
Bergada Braña.
T.G.:
Als locals Arnau, Ezquerra, Isma Porcel i Rafa Murillo, i als visitants Robert Negre i Sergi Romero.
PÚBLIC:
Uns 350 espectadors al Municipal Sagnier del Prat.
Debut del porter Martí Bartrina
Amb el desplaçament al Prat, el tècnic del Cassà, Albert Fernández, va fer debutar el jove porter Martí Bartrina, cedit pel Girona. Martí ja va ser convocat en el Cassà-l'Hospitalet (0-6), però ahir va tenir l'oportunitat de debutar a tercera divisió. El jugador gironí, de dinou anys, va tenir poca feina i no va poder fer res per evitar el gol de Cirio des dels 11 metres. La titularitat de Martí, del tot recuperat d'una greu lesió al genoll, va deixar a la banqueta Gerard Teixidor. Gerard havia disputat els primers vint partits, en què havia encaixat 44 gols. El conjunt cassanenc, divuitè amb 18 punts és, amb 45 dianes, el segon equip més golejat de tercera, només superat per les 46 del Blanes, penúltim amb 17 punts.

INFORMACÓ DEL DIARI EL PUNT.

Albert Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ


«No hem estat encertats en l'última passada i en la rematada, però hem estat igual o millor que el Prat»

«Amb una mica d'encert, hauríem tret, com a mínim, un punt»

«L'acció del penal és dubtosa i, si és falta, és fora de l'àrea»

No hay comentarios:

Publicar un comentario