miércoles, 20 de enero de 2010

ENTREVISTA A SERGI PAEZ. UN LATERAL AMB UN COR CASSANENC


HOLA NOIS. BÉ PRIMER DE TOT AGRAÏR TOTS ELS SEGUIDORS QUE VA TENINT EL FACEBOK. JA SOM MÉS DE 50 I SEGUR QUE ARRIBAREM A MOLTS MÉS.

AVUI, ESTIMATS SEGUIDORS US DELAITO AMB UNA ENTREVISTA QUE DE BEN SEGUR ES PODRIA CALIFICAR COM A EXPLÈNDIDA.


SI HAGUÉS DE DEFINIR UN JUGADOR TREBALLADOR, COMPROMÈS, ESTIMAT PER EL CLUB, QUE NO ES RENDEIXI MAI I DUR DEFENSANT, AQUEST SERIA EL NOSTRE ENTREVISTAT D'AVUI, SERGI PÀEZ.
LES SEVES MANCANCES (POQUES) LES FA INEXISTENTS AMB UN GRAN ESPERIT DE TREBALL I SACRIFICI.

US DEIXO AMB ELL.







1- ens podries fer una petita valoracií de com veuus tú un club com el cassà?
Em sembla perfecte que tinguem un equip a 3a divisió però a dia d' avui és impossible mantenir-lo ja que les circumstàncies que vivim a moments d' ara els esposnsors, ajuntaments etc....són molt pocs els recursos que ofereixen.
Valoro moltíssim a la gent de la junta ja que són molt poca gent, intenten fer-ho el màxim de bé possible i les hores que es passen al camp en són moltes.

2- creus que tenir un equip a tercera divisió, és un problema per el club?

Tot depén de l' economia del club i la del poble ja que són 2 coses que van lligades. Si Cassà de la Selva visqués un moment econòmic realment bo diria que cap problema. Però penso que són moments que hem de tocar de peus a terra...tothom sap que un poble com el nostre amb els habitants que som, i la situació social que es viu a dia d' avui és insostenible un equip a 3a divisó ja que són molts els gastos que comporta...desplaçaments, àrbitres, jugadors...etc.

3- el segon equip se'n surtira? com veus l'equip?

La veritat és que els nùmeros indiquen que hem fet una 1a volta nefasta i que si estem al lloc on estem és per algun motiu.
Altres anys hem sigut campions d' hivern i amb 6 jornades de lliga ens vam possar a més de 7 punts de les places d' ascens per tant penso que la situació que vivim ara mateix també es pot girar. Que no es pensi la gent que ara escalarem fins als llocs d' ascens però confio en invertir aquesta situació però hem d' anar partit a partit i només ens queda una cosa que noés ni jugar bé ni que la gent que bé al camp a veuren' s s' ho passi bé, el millor que podem fer és GUANYAR. L' equip s' entrena molt bé, el míster prepara uns bons entrenaments, però els partits s' escapen per petits detalls com la falta de concentració en determinants moments del partit.
Si corretgim aquests petits detalls jo crec que estarem en un lloc més tranquil.

4- defineix-te com a jugador¿?

Les coses bones que faig dins el camp m' estimo més que les digui la gent que sempre m' ha vist jugar, companys, entrenadors....Els defectes en canvi sòc molt conscient que els hauria de millorar com ara la tècnica amb pilota tot i que amb els anys l' he millorat una mica.

6- els teus dos anys com a entrenador van ser magnífics. com és que vas decidir deixar de ser entrenador? hi tornaràs?

Primer de tot m' agradaria dir que si van haver-hi 2 anys magnífics va ser gràcies als jugadors.
El motiu del qual aquest any vaig decidir no fer d' entrenador més que res és perqué amb la meva feina actual no tinc massa temps per preparar entrenaments i dedicar-hi estona als nanos.
Per altra banda portava ja 4 anys fent d' entrenador 2 ajudant l' Oscar Almendros i els 2 següents amb l' ajuda de l' Oriol Carbó i en Robert Negre i també agrada tenir temps per un mateix el cap de setmana.
Segueixo molt sovint els resultats i classificacions dels equips de base del club, tot just porten la 1a volta del campionat i a vegades ja trobo a faltar l' entrenar un equip. Quan torni a haver-hi la possibilitat per entrenar serà el moment de decidir perqué de ganes no en falten.

7- com veus el primer equip del cassà? se'n surtirà?
Tenen un equip molt jove, penso que amb moltes ganes de jugar i de fer les coses ben fetes. La lliga és molt llarga i mai se sap que passarà...

8- defineix com ha de ser per a tu un bon equip?

Una de les coses importants és el bon ambient al vestuari, l' entrenador crec que ha d' intentar ser amic del jugador....això per el que fa a l' aspecte personal.
Quan parlem de l' aspecte de joc està clar que tothom veu el fùtbol de manera diferent però penso que l' apartat físic és molt important...per mi el millor equip és la barreja de molts "ingredients"...defenses contundents + defensa amb serenitat, mitg camp de treball + mitg camp tècnic i a davant només hi ha un aspecte un davanter que faci gols.

9- un lema en el mon del futbol?

"La mente de un jugador es como la de un paracaídas, sólo funciona cuando se abre"

10- un lema en la vida en general.

"Carpe Diem"

1 comentario: