lunes, 18 de enero de 2010

EL CASSÀ S'ENFONSA AMB UN EQUIP DE 2a B

CASSÀ DE LA SELVA | JOSEP. L. PONCE CASSÀ-L'HOSPITALET
CASSÀ. Gerard, Robert (Ferran m.65), David, Chicho, Murga, Pau Teixidor, Ricci (Kity m.66), Romero, Mas, Pau Gusó i Roca (Subirana m.46). ? L'HOSPITALET. Craviotto, Ivan, Barón, Viale, Lucas Viale, Velamazán, Corominas, Guill (Gómez m.46), Eloi, Martínez (Christian m.70) i Tarrés (Lobato m.57). G gols: 0-1, m.4, Eloi; 0-2, m.14, Eloi; 0-3, m.24, Viale; 0-4, m.75, Christian; 0-5, m.85, Eloi; 0-6, m.87, Eloi. A Àrbitre: J. Francisco Pérez Bueno. Va mostrar targeta groga a David, Busquets i Romero pel Cassà i a Corominas per l'Hospitalet. Uns 300 espectadors al Camp Municipal de Cassà.

El Cassà va encaixar ahir un sac de gols al seu estadi davant el poderós Hospitalet, líder de la categoria. Els de Bertu Fernàndez van encaixar tres gols al primer temps i tres més en els segons 45 minuts per acabar perdent per 0-6 amb Eloi Fontanella com a protagonista en marcar-ne quatre. El davanter de Breda, exjugador de Vilobí i Figueres, va ser un autèntic malsón per a l'equip gironí.
L'error o l'agosarament del Cassà va ser voler tutejar un líder, que no coneix la derrota en aquesta lliga i que només ha encaixat 5 gols en els 21 partits disputats, a base de joc. A més, els visitants es van trobar amb un matiner gol d'Eloi, el primer del seu compte, en el minut 4 quan, en veure avançat el porter Gerard, li va clavar una bonica vaselina.
Malgrat tot, els cassanencs van buscar l'empat i en el minut 7, Roca de cap va fer lluir el porter Craviotto que va enviar a córner. El joc de l'Hospitalet va consistir en mantenir la pilota en defensa i intentar sortir al contracop. D'aquesta manera va venir el segon gol en el 14 també d'Eloi, de cap.
Lluny d'enfonsar-se, el Cassà es va envalentir i en el 16, Chicho va tenir l'ocasió per marcar però el seu cop de cap el va escopir el travesser. Llavors va recuperar el refús i va rematar a porta buida amb la mala sort que el defensa Ivan la va treure s la mateixa línia de gol.
En el 24, a la sortida d'un córner, Viale va empalmar un bon cop de cap que va significar el tercer gol dels visitants.
A la represa, un impotent Cassà va veure com l'Hospitalet jugava a tennis. En el 75, una pilota a l'espai per Velamazán la va passar a Christian, que va marcar el quart. Eloi es va encarregar de fer el cinquè de gran jugada personal i el sisè a error de Gerard.
Amb aquest resultat, el Cassà ocupa el tercer lloc per la cua amb 18 punts, els mateixos que el Premià que va empatar a zero amb un altre rival directe, la Rapitenca.

El Cassà va encaixar ahir mitja dotzena de gols al seu estadi davant el poderós Hospitalet, líder de la categoria. Els de Bertu Fernàndez van encaixar tres gols al primer temps i tres més en els segons 45 minuts per acabar perdent per 0-6 amb Eloi Fontanella com a protagonista en marcar-ne quatre. El davanter de Breda, exjugador de Vilobí i Figueres, va ser un autèntic malsón per a l'equip gironí.
L'error o l'agosarament del Cassà va ser voler tutejar un líder, que no coneix la derrota en aquesta lliga i que només ha encaixat 5 gols en els 21 partits disputats, a base de joc.


Després de l'1-2 a Sant Boi, a Cassà confiaven que podrien oposar resistència al líder imbatut, l'Hospitalet, però el 0-6 final deixa clar que no va ser possible. El desencert dels locals en el primer temps va topar amb la màxima efectivitat del conjunt riberenc, que va demostrar perquè té una plantilla de 2a B (0-6). Golejada del conjunt de Jordi Vinyals amb protagonisme destacat per al gironí Eloi Fontanella, autor de quatre gols. Amb l'empat del Premià, el Cassà és divuitè i torna als llocs de descens.

El Cassà de Berto Fernández va sortir amb força, però l'Hospitalet no li va fer cap concessió i només de començar va fer el 0-1. Eloi, des de 25 metres, va superar un avançat Gerard amb una bona vaselina (4'). En el primer temps, els locals es van acostar amb perill a la porteria de Craviotto, que va enviar a córner un cop de cap de Roca (7').

El desencert d'uns era gran eficiència dels altres. Eloi Fontanella va rebre una passada a l'espai de Corominas i va aconseguir el 0-2 (14'). El Cassà es rebel·lava contra la seva desgràcia, però en una doble rematada Murga va rematar al travesser de cap i en un segon intent Viale va evitar el gol sobre la mateixa línia (16'). No hi havia manera que els locals marquessin el primer. Per postres, a la sortida d'un córner, el mateix Viale va fer el 0-3.

Sense crear perill.

Després de la represa, el Cassà ja no es va acostar amb perill a la porteria de Craviotto. El conjunt barceloní, en canvi, va ser letal, i després d'un servei de Velamazán Cristian no va perdonar (0-4, 75'). L'exjugador del Sant Andreu i del Figueres Eloi va aprofitar els últims minuts per arrodonir el seu matí.

Primer va completar una acció individual amb un xut per baix que va superar Gerard (85'). Poc després, en un error del porter local a l'hora de rebutjar la pilota, Gerard va cedir la pilota a Eloi, que la va controlar i ho va completar la mitja dotzena de gols del líder (0-6, 87').

Albert Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«En el primer temps el partit ha estat igualat i hem tingut ocasions bones, però no les hem ficat a dins»
«En el segon temps, amb 0-3 no hi ha hagut color i ells han demostrat que estan a un nivell superior»
«Sempre fa ràbia perdre per 0-6, però el que hem de fer és girar full i pensar en el desplaçament al Prat»

No hay comentarios:

Publicar un comentario