miércoles, 13 de enero de 2010

entrevista a SERGI MASSEGUR


AVUI TENIM UNES PARAULES DEL CAPITÀ DEL JUVENIL DEL CASSA ABANS DE L'INTERESSENTISSIM PARTIT CASSA-FARNERS.

1- Com es presenta la gran final? el partit el veieu com una final?


Doncs primer de tot, recordar que no és una final. Serà un partit important, més que qualsevol altre, però en cap cas serà el decisiu de cara al campionat. Això és molt llarg!


El partit està marcat amb vermell al calendari, i és una cita important per nosaltres. Els tres punts a Cassà no s'han d'escapar, però no podem cometre l'error de posar-nos nerviosos contra el rival. El Farners és un bon rival, però no deixa de ser un més. Hem de seguir jugant com cada partit, i es farà justicia. Venim de fer un bon partit al camp del Sils, i si contra el Farners fem el que sabem i hem de fer, no hem de tenir por.


Ells no tenen res a perdre, venen a Cassà pensant que som favorits. Serà un partit molt bonic de jugar i de bon veure.

2- Què es diu al vestidor? l'equip està convençut de poder guanyar?


Tot l'equip és concient que el treball de tota la temporada no se'ns pot escapar amb un partit. Aquest és d'aquells partits per recordar al cap d'uns anys, així que hem de sortit al camp convençuts i intensos, no precipitats ni nerviosos.
No crec que trobariem cap jugador de l'equip amb por de perdre, som un equip guanyador. No volem perdre, i això es demostra partit a partit.


L'objectiu és pujar, i aquest passa per guanyar aquest dissabte al Farners. És hora d'ampliar la distància i mantenir-la fins al final.. És que no em vull ni plantejar la derrota, tot i que si passes no seria cap desgràcia ni el final de res.


El partit s'ha de jugar, no hi ha res guanyat abans d'hora. Però tots sabem les nostres possibilitats i sabem que podem guanyar. Qui no ho pensi, no cal que jugui!


3- Què me'n pots dir del rival? Com juga? Té bons jugadors?



El rival no és allà on és per casualitat. Tots sabem que és un bon equip. Aquesta pretemporada ja vam fer un amistós, així que no ens sorprendran. A més, la majoria de l'equip l'hem anat a veure més d'una vegada. Els resultats d'un i altre són força iguals, potser nosaltres fem més gols, però a ells els n'hi fan menys, però bé, tot això són simples estadístiques.


El rival és un equip jove, amb un entrenador molt exigent. No destaquen jugadors per sobre d'altres, però tampoc n'hi han per sota. Ens trobarem amb un equip equilibrat i ben situat des del darrere. Els hi agrada tenir la pilota i no destaquen pel seu físic.


Sempre hi pot haver la possibilitat que baixin algun jugador del juvenil preferent, tot i que un o dos jugadors no fan equip. Això no ens preocupa.

4- Creus que l'afició respondrà i vindrà a donar-vos suport? Què els hi diries? Fés una crida.


És el partit més important del juvenil del poble al Municipal de Cassà. Els aficionats al futbol no hi faltaran, n'estic segur.


A hores d'ara, tothom hauria de saber que el proper dissabte, a un quart de cinc de la tarda s'ha d'anar al camp. El Farners no ha de treure res positiu com a visitant, i si es senten pressionats serà més fàcil que fallin.


Com a local, s'agraeix jugar i sentir-te recolzat per la teva gent.


Que tothom s'animi a venir, el juvenil del Cassà, aquest cop, no fallarà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario