martes, 12 de enero de 2010

ENTREVISTA A BERTO FERNANDEZ, ENTRENADOR DEL PRIMER EQUIP DEL UD CASSA



1- Què me'n dius de la victòria aquest diumenge a un camp difícil com el del santboià?


Aquesta victòria no deixa de ser una victòria de 3 punts més a nivell de classificació però de més punts a nivell psicològic ja que ens enfortirà per poder fer front a les 18 jornades importants que ens resten. Hem de fer servir aquesta victòria per veure que podem guanyar a els millors equips de la categoria i per tant, tenim el nivell de competir a la categoria, reforçant el fet de una segona volta molt bona per aconseguir l'objectiu de la salvació.
Per altra banda crec que va ser una victòria del tot justa i merescuda ja que el seu porter Rafa Leva va esar molt encertat evitant que aconseguissim més gols al nostre favor. És una victòria que es va produir gràcies al gran esforç i treball de tots els jugadors.

2- Com va anar el partit. Els jugadors diuen que vau ser superiors en quasi tot el partit? La pilota qui la tenia?

El partit va tindre la mateixa tònica en el transcurs de tot el temps disputat. El Santboià no sabia gaire com atacar, ja que tothom estava molt ordenat i quan entraven a la zona de creació vam poder exercir una pressió molt forta per mirar de recuperar pilotes i poder llançar contraatacs aprofitant que la defensa estava desorganitzada.
A mesura que va anar avançant el partit i ens vam creure que treuríem algun resulat positiu de debó del Joan Baptista Milà, vam anar tenint una mica més de possessió de pilota i al final el partit va acabar sent un partit de tu a tu amb dos equips que buscaven el gol i la victòria.

3- Què comporta el fet d'haver començat l'any amb una victòria?

És un bon suport moral de cara a agafar força per tota la segona volta que ens queda que serà llarga i dura, per mirar d' aconseguir el màxim nombre de punts i al final poder aconseguir estar fora del descens. Aquesta victòria és una mica un premi a a la constància de l'equip que ha estat entrenant i treballant molt dur per aconseguir treure resultats positius i que fins ara no acabava de veure recompensat tot el treball fet i tot l'esforç realitzat. Ens ha de servir de punt de suport per ara aquest diumenge donar la gran sorpresa de la temporada i aconseguir ser el primer equip que derroti un Hospi que té una plantilla extraordinària i que s' està mostrant intractable de moment en tots els seus partits disputats.


4- A falta de 10 minuts i amb el canvi de Mas per Cristian t'anava bé un empat? volies assegurar l'empat o estaves convençut de que guanyarieu?

No,no el canvi es produeix perquè en Mas havia corregut allò que no està escrit i estava ja madur en la seva capacitat física. Havia fet un gran treball de suport a l'equip en evitar la sortida de pilota del Santboià i en atac a part del gol, havia donat sempre sortida als jugadors de mig camp per poder tenir una referència a qui donar la pilota i el temps necessari perquè tothom pogués sortir a l'atac.
Va entrar en Kiti ja que és un jugador ràpid i amb molta habilitat que es podia quedar amb situacions òptimes per tenir u contra u, o passades per els jugadors de banda en profunditat. Poder recuperar en Kiti després de la lesió que va tenir el partit del Premià, ens anirà bé per recuperar un jugador de característiques descarades i amb capacitat de superar rivals ara que ja ha recuperat el to físic necessari per competir.
En referència a buscar l'empat en cap cas ens podíem conformar amb l'empat tal i com havia trancorregur el partit, ja que havíem disposat de ocasions molt clares que el porter Leva havia impedit celebrar com a gols.

5- Aquest dissabte a la tarda el juvenil del Cassà es juga mitja lliga a casa contra el segon classificat empatats a punts siguen l'últim partit de la primera volta. Què els hi diries als jugadors alhora d'afrontar el partit? t'hi veurem a l'estadi?

Als jugadors només els hi puc desitjar sort i que facin cas al seus místers, en Jordi i l' Edu, que fent el que estan fent en tots els partits estan obtenint resultats molt bons i que per tant tenen de continuar fent precisament allò establert per el bé de l'equip. És un partit important però segurament no és el definitiu per tant, que l'afrontin com un partit més (sabent que serà més complicat del normal) i que cadascú faci el que té definit com la seva tasca, que llavors el rendiment de l'equip serà bo com de moment és obvi que estant aconseguint.
La intenció és ser al camp com altres vegades he anat a veure el Cassà "B" a casa i a fora, sempre hem de tenir coneixement dels jugadors dels equips inferiors, per si algun s'ho mereix i està capacitat, introduir-lo en al dinàmica del primer equip.

6- Per acabar, ens pots fer cinc cèntims de com serà el proper partit a casa contra l'Hospitalet?

El partit amb l' Hospi serà complicadíssim. Tenen una plantilla de superior categoria amb jugadors tant importants com Jordi Martínez (ha jugat a 2A) o Eloi Fontanella pichichi a 2aB i amb trajectòria sempre en equips de superior categoria, Coromines, Tarrés, Toni Velamazán,etc....
Per tant és un partit on el nostre rendiment ha de ser perfecte, sense errades i aprofitar els pocs defectes que pugui tenir un Hospitalet que només ha encaixat 5 gols en els 20 partits disputats gràcies al Craviotto i a la gran defensa de la que disposen.
És un partit on podem demostrar que tenim capacitat de moltes coses positives, i on segur que posarem moltes dificultats a l' Hospitalet perquè no s'endugui els tres punts del Mpal de Cassà, sinò que aconseguirem que es quedin punts a casa nostra.
Per acabar només voldria desitjar molt bon any als cassanencs i que donin força als juvenils el dissabte que sempre ajuda tenir el suport de la gent per treure millor rendiment i millors resultats.

Moltes gràcies Albert.
Molta sort!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario