martes, 12 de enero de 2010

EL CASSÀ LA FA BEN GROSSA...SANTBOIÀ-CASSÀ

Triomf de qualitat del Cassà gràcies a una mentalitat molt ofensiva


El Cassà va realitzar un partit sensacional derrotant el tercer classificat, el Santboià, a domicili per 1-2.
Els jugadors de Berto Fernàndez mai es van desconcentrar i van sortir mentalitzats pel seu entrenador que havien de puntuar. Però no només van puntuar sinó que van obtenir tres punts d'or d'un dels camps més difícils de la categoria. Aquest triomf dóna una mica de marge de cares a la visita del líder Hospitalet la setmana que ve.
El triomf, per fi, fa justícia a un equip que desplega un bon futbol sense que fins ara s'hagués reflectit a la classificació a causa de la inexperiència en aquesta divisió.
Els cassanencs van saltar al camp molt motivats i això els va portar que el minut 12 Mas inaugurés el marcador afusellant el porter Leva després d'una assistència de Micaló. El Santboià, descolocat, va veure com Negre gaudia d'una altra ocasió però Leva, el millor del partit, l'avortava.
En el minut 18, el defensa Chicho va intentar refusar la pilota amb el cap des de terra amb la mala fortuna que li va impactar a les mans. El penal el va picar Peque i va igualar el marcador.
Lluny de descomposar-se, el Cassà va anar a buscar la victòria i Mas va tornar a posar a prova Leva. La resposta va ser un xut de Montero que va sortir fregant el pal.
En el descompte, Pau Gusó va assistir Kiti, que es va colar entre els dos centrals i va marcar per baix aconseguint una victòria de prestigi contra un rival dels grans.


Un gran cop d'orgull del Cassà
El Cassà obté els tres punts en el camp del segon, que havia encadenat 13 partits sense perdre
Kiti (91') assegura un triomf revitalitzant per als cassanencs, que surten de la zona de descens
11/01/10 02:00 - SANT BOI DE LLOBREGAT - EL 9

Bertu Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«Hem estat molt ben ordenats en defensa. Ells intentaven jugar la pilota, però hem parat el que solen fer. I encara podríem haver aconseguit un resultat més ampli, perquè Rafa Leva ha estat molt bé»

«Guanyar equips com el Santboià demostra que tenim capacitat per sortir d'on som. Hem de ser capaços de mantenir la regularitat i la consistència que ens faltaven en els primers partits»

«La classificació es mira mínimament. Queden 18 jornades i ja n'estarem pendents més endavant»


Pocs devien apostar pel Cassà en la seva visita al camp del Santboià, segon classificat de tercera que no havia perdut cap partit des del 27 de setembre, que havia encadenat 13 jornades puntuant i que havia comptat amb victòries els quatre últims partits del 2009. Els cassanencs, però, es van sobreposar a totes les dificultats i van obtenir un triomf tan necessari com revitalitzant, que, a part de permetre'ls sortir de la zona de descens, els infla de moral i confiança. La segona victòria a fora de tota la lliga dels cassanencs es va fer esperar i la va segellar Kiti en el minut 91.
Aviat es va veure que no seria un partit còmode per al conjunt local, ja que els cassanencs es mostraven molt sòlids. Més encara quan Gusó va superar Leva amb una rematada dins l'àrea petita després que la pilota passés per davant de tota la defensa del Santboià en el minut 13 del primer temps. Semblava que el treball defensiu dels visitants, a sobre del focus de creació del Santboià, donava resultat. Chicho va estar a punt d'esguerrar-ho tot quan va rebutjar una centrada de Càrdenas amb la mà, que l'àrbitre va assenyalar com a pena màxima. Peque la va transformar (19') i va aconseguir l'empat. Tot i el gol, el Santboià continuava sense sentir-se còmode contra un Cassà molt ben situat. La segona part va continuar en la mateixa tònica. Els del Baix Llobregat mai no van poder practicar el seu joc de possessió i el Cassà intentava fer mal al contraatac. La millor ocasió per als locals la va tenir Pedro ja a les acaballes del partit, però el davanter va fallar davant Gerard. Amb un Santboià completament abocat a l'àrea visitant, Kiti va aprofitar una excel•lent passada de Mate per batre Rafa Leva, en un ràpid contraatac, que va deixar encara més gèlid l'ambient i va aconseguir trencar la ratxa de 13 partits sense perdre del conjunt barceloní.

SANTBOIÀ
1
CASSÀ
2
SANTBOIÀ:

Leva, Peque, Toni (Gascón, 62'), Monti, Montero (Pedro, 74'), Heredia, Càrdenas, Culla (Ramon, 46'), Gallego, Aleix i Alonso.
CASSÀ:
Gerard, Micaló (Subi, 46'), Busquets, Chicho, Murga, Pau, Teixidó, Robert, Sergi, Mas (Kiti, 85'), Gusó i Roca (Mate, 78').
GOLS:
0-1 (13') Gusó. 1-1 (19') Peque, de penal. 1-2 (91') Kiti.
ÀRBITRE:
Cano Gàzquez.
T.G.:
Als locals Leva, Heredia, Càrdenas i Gallego, i als visitants Micaló, Busquets, Murga, Robert, Sergi, Roca i Subi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario