viernes, 22 de enero de 2010

ENTREVISTA A MARC QUER.(ACTUAL JUGADOR DEL BISBALENC)


Si hagués de definir en en Marc, el definiria amb una sola paraula= INTEL·LIGÈNCIA.

Qui l'ha vist jugar, a part de veure'l disfrutar, el veia treballant els 90 minuts, no donant cap pilota per perduda i sacrificant-se al màxim per el seu equip.

Destacar que en el seu primer any, va aconseguir que el nostre equip pogúes pujar a Primera Catalana, cosa que li estem del tot agraïts.

Actual jugador del Bisbalenc. Esperar que puguin aconseguir afiansar-se en una zona tranquila d ela classificació i que s'allunyin com més millor dels llocs de descens, juntament amb el Caldes.

Us deixo amb ell:


1- Expliquem una mica la teva trajectòria a l'UD Cassà?
Vaig fitxar pel primer equip, provinent del CF Palafrugell, les temporades: 2004/2005 (on vam pujar l'equip de Preferent a 1a Catalana) i la temporada 2005/2006 (on ens vam mantenir a la categoria - 1a Catalana).

2-Com van ser aquests anys? expliquem alguna anècdota.Crec que aquests anys van ser dels anys que he gaudit més jugant a futbol. Tan dins el camp com fora. Aquesta bona sintonia feia que desprès, dins el camp, es notes el bon ambient. Els resultats van acompanyar el primer any on, fins i tot perdent la promoció contra el Vilafranca, vam aconseguir pujar de categoria. El segon any vam patir bastant però finalment vam aconseguir mantenir l'equip a la categoria (1a Catalana). Una anècdota? Aquells anys n'estaven ple d'anècdotes boníssimes, anècdotes que demostraven el gran equip humà (hi havia grans persones dins l'equip), anècdotes que demostraven la gran afició que hi ha, en fi...anècdotes que et fan disfrutar del futbol!

3. Quins van ser els teus entrenadors? Amb quin et quedes?L'entrenador que vaig tenir va ser en Robert Vila (acompanyat per en Manel Rossell). Per mi un dels millors entrenadors que he tingut. Com a coneixement de futbol un savi. Et feia viure els partits com pocs entrenadors que he tingut i, a més, sabia fer treure el millor de cada un dins el camp. Però el que destacava més d'en Robert era, a part dels coneixements futbolístics, la gran persona que era, igual que en Manel, dels que en guardo un molt bon record.

4- Com és que vas decidir marxar? Crec que quan un equip directiu es planteja realitzar un equip amb opcions per pujar de categoria ha d'intentar fitxar els millors jugadors, o tant sols els que "diuen" que són bons jugadors. Per fitxar-los ha de fer entrar tots els jugadors dins un pressupost i arriba un moment que s'han d'escollir uns jugadors i no uns altres. En aquest moment, van decidir que jo no comptava per l'equip del següent any i, les coses així s'accepten, encara que fan mal. De cops així un n'aprèn a la vida. oi?

5- Segueixes el primer equip del Cassà? com el veus?
Si que el segueixo i la veritat és que té un molt bon equip. El problema és la joventut. Hi ha equips amb molta joventut que saben suplir aquesta falta d'experiència amb qualitat (per exemple filials del Barça o de l'Espanyol). I no dic que el Cassà no tingui qualitat sinó que a una categoria així és molt important la participació de jugadors veterans a l'equip, jugadors que aportin experiència en moments importants. Espero i desitjo, però, que la temporada els vagi el més bé possible. S'ho mereixen, Cassà es mereix tenir l'equip aquí dalt.

6- Què tal juga la Bisbal? No penses que amb la calitat que teniu molts dels jugadors del teu equip, haurieu d’estar més amunt?
El Bisbalenc és un equip format, la gran majoria, per jugadors de La Bisbal. Intentem fer un futbol de toc. Encara que, vist la situació en la que ens trobem a la taula hem de buscar un futbol que ens dongui més bons resultats. Jo crec que vam iniciar la temporada, a causa de les moltes lesions (i greus) de companys, amb molt pocs efectius i, d'aquesta manera, vam haver de lluitar amb males condicions. A més, veniem d'un any complicat i, tot venia a remolc. Ara però sembla que l'equip comença a funcionar i, crec que tirarem endavant. (n'estic segur!)

7- Què és per tu el més important dins d’un equip de futbol?
El més important dins d'un equip de futbol? Hi ha tantes coses...però, em quedo amb una, ser veritablament un EQUIP de futbol. Buscar, tot l'equip, el mateix objectiu, anar tots a una. Si és així l'equip té moltes possibilitats d'aconseguir èxit. Un altre dels punts importants és DISFRUTAR del futbol, sentir-te important dins l'equip, passar-t'ho bé. Se que tots aquests punts són molts dels que intentem inculcar al futbol de base però el futbol no té secret, ni per grans ni per petits, si fas les coses ben fetes, amb la màxima seriositat possible, i disfrutant d'allò que fas els èxits acompanyarant segur.

8- Defineix-te com a jugador?
Jo?Definir-me com a jugador no m'ha agradat mai, sempre dic que ho han de dir els altres com soc jugant a futbol. Intento cada dia ser un jugador el màxim de complert possible. Intentar millorar dia a dia.

9- T’agradaria tornar-te a vestir amb la samarreta del Cassà?
Evidentment. És un dels llocs on la gent m'ha acollit més bé i dels que m'hi he sentit més bé jugant. Però les exigències cada vegada són més grans a cada categoria superior i, no se si estaria a l'altura.

10- Què és per tu el futbol?
El futbol, per mi, és una part molt important a la vida. El futbol és una de les columnes que m'ha ajudat a crèixer. Igual que a disfrutar. Crec que he tingut molta sort, en el futbol, ja que m'han donat l'oportunitat de poder jugar a grans equips (Vilobí, Palafrugell, Cassà i Bisbalenc) dels que he après moltíssim.

11- Per acabar diguem els tres millors jugadors als cuals has jugat?
Com a sentiment dins un camp de futbol: Pep Triadú (actualment a Bescanó)
Tècnicament: Ferran Coromines i Carlos Martinez.
Com a persona: Marcos Arizmendi (actualment a Sant Gregori)

Moltes gràcies
Gràcies a vosaltres!;)

(Imatge treta del seu facebook)

No hay comentarios:

Publicar un comentario