lunes, 18 de enero de 2010

Declaracions de Bertu Fernandez


El mister, com de costum ens ha atès per difondre les seves sensacions. com sempre i des d'aquí agraïr el seu temps i dedicació en el nostre bloc. Li enviemn molts ànims per afrontar el que queda de lliga.

Ahir, qualsevol aficionat que va estar al municipi va poder veure un Hospitalet grandiòs on el nostre equip, lluitant en tot moment va caure de mala manera.

Des del bloc animar als jugadors i cos tècnic i esperar que ens delaitin amb victòries i bon joc.

Us deixem amb les paraules del tècnic.

1-Que pensaves quan anaves veien que el partit es convertia en en monòleg?
La veritat és que va ser un partit difícil de passar,on sobretot a partir del 0-3 la superioritat va ser molt gran. Fins aquell moment el aprtit havia estat ben disputat, amb ocasions molt clares que no vam materialitzar i els gols de l' Hospitalet en cada arribada que tenien a la nostra àrea, mostrant molta qualitat i eficàcia.
La segona part va ser dura, ja que patíem molt veient la superioritat de l' Hospitalet.

2-creus, mister que l'Hospitalet juga a un altre nivell? És un equip de 2 B o inclòs podria estar jugant a 2A?
Segur que la plantilla de l' Hospitalet és de una categoria superior i que competiria bé a 2a divisió B. Tenen una plantilla amb jugadors de molta qualitat i experiència que encara tenen ambició per seguir jugant i competint al màxim nivell.


3- Com vas plantejar el partit? creus ara que és un suicidi amb un equip d'aquesta índole jugar amb un 4-3-3 o 4-2-3-1?
El tornaries a plantejar igual?
El partit el vam plantejar intentant combatre i contrarestar l' Hospi de la millor manera possible. Tornem al mateix punt, si mirem fredament la primera part, si l' ELoi no està tant encertat en els dos xuts a porta que realitza, el resultat no és tant desequilibrat o fins i tot si marque alguna de les tres claríssimes rematades que vam tenir a porteria en les jugades d' estratègia.
No per acumular més homes al darrera i canviar el sistema assegures obtenir un resultat millor.

4- estàs content amb el teu equip o en algun moment creus que van abaixar els braços?

Ja he dit varies vegades que estic molt content i orgullós dels jugadors que estan fent un esforç màxim per adaptar-se i competir en aquesta categoria sense molta experiència i on cada errada es paga molt cara. Els jugadors estan tenint un rendiment que no se'ls pots recriminar res, i de fet, estan competint cada vegada millor i segur que aquest diumenge al Prat sortiran per obtenir un altre resultat positiu i encarar els partits importants al 100%. Aquest partit de l' Hospitalet ja ha passat i només cal mirar endavant, em caigut i ens tornem a aixecar, això ho estem demostrant cada setmana i nod eixaremd e fer-ho fins obtenir el nostre objectiu.

5- ahir ja vas convocar a Martí Bartina que va veure el partit desde la banqueta? la derrota per 6 gols pot fer perillar la titularitat de gerard?

Martí va entrar en la convocatòria ja que ara si feia com a mínim una setmana que entrenava amb l'equip i s'ha d' esforçar al màxim per aconseguir el lloc que està ocupant en Gerard.

No hay comentarios:

Publicar un comentario