jueves, 28 de enero de 2010

El Cassà incorpora fins al juny el mig Moñino (Saragossa B i ex-Espanyol)



El Cassà, tercer per la cua i en zona de descens, ha aconseguit la cessió fins al mes de juny del migcampista figuerenc Albert Moñino. El jugador, de 19 anys, formava part de la plantilla del Saragossa B, líder del grup 17 de tercera, però no hi tenia minuts i acabarà la temporada en el conjunt d'Albert Fernández. Moñino podria debutar en el Cassà-Blanes de diumenge.

Moñino es va formar a la FE Figueres, d'on va passar a l'Espanyol. A Sant Adrià, el nou jugador del Cassà va ser company de Marc Mas i Lluís Crous, que ara estan en el conjunt cassanenc. Segons comenta el secretari tècnic del Cassà, Pep Mercader, Moñino és un jugador «molt treballador, generós en l'esforç i un bon element defensiu». Moñino s'entrena des d'ahir amb el Cassà. El Saragossa B, que ara entrena Ander Garitano, és l'equip en què juga el davanter japonès Hiroshi, cedit pel Girona.

Vint-i-tres jugadors.

Amb la incorporació de Moñino, el Cassà té ara 23 jugadors, inclosos els que tenen fitxa del filial i el porter Cítores. Aquest últim s'entrena amb el primer equip i, si no és convocat, juga en el Cassà B, de segona regional.


informació: diari el punt
imatge: futbolgirona.com

2 comentarios:

  1. Excel·lent fitxatge.

    Ostres com s'assembla al seu pare!
    ejjeejejejej

    ResponderEliminar
  2. Molt bon fitxatge, els del Saragossa s'ho han perdut.

    Ànims Moñino!

    ResponderEliminar