jueves, 21 de enero de 2010

ENTREVISTA A PAU HIDALGO. (ENTRENADOR DEL CASSA 07-08/08-09)


Avui tenim entre nosaltres a Pau Hidalgo, actual entrenador del Caldes i amb una gran projecció com a tècnic.

Va ser entrenador del juvenil el seu primer any i del segon equip la temporada següent. Malauradament per nosaltres va fitxar pel Caldes, el qual estan lluitant de valent a la primera regional.

Des d'aquí agraïr el seu temps i desitjar tota la sort del món en el seu llarg futur.

Sempre tindràs les portes obertes!!!

1- Pau, expliquem una mica el teu any a l'UD Cassà. Hi vas estar bé?

Hi vaig estar molt bé els 2 anys a la UD Cassà (1 a juvenils i 1 amb el B).El 1r any vam lluitar per pujar però no va poder ser, i l'any passat amb el B vam juntar un bon bloc, amb jugadors amb experiència a la categoria (Sacot, Serra, Subi, Reyes, Cito, ...) i amb els juvenils que havia tingut l'any anterior i que tenen moltes ganes i qualitat (Arnau, Buba, Codo, Llinàs, Eloi, ...). Va ser un bon any, amb una molt bona 1a volta i molt bon ambient de treball durant tot l'any.

2- El fet de tornar al Caldes per fer d'entrenador era un repte personal?

Va ser una barreja de coses. El Caldes em va proposar ser el seu entrenador i em va fer gràcia (sóc del poble i havia estat jugador, entrenador i coordinador). A més, es va muntar una col·laboració amb el Cassà que beneficiés a les 2 parts, i a Caldes hem juntat un bloc molt jove, una barreja molt interessant de caldencs i cassanencs.

3- Vau començar mitjanament bé, què li passa a l'equip que no acaba de funcionar?

Doncs que som molt joves. Segons el meu parer, qualitat i aptituds en tenen de sobra, però falta aquell plus de competitivitat que dóna victòries a 1a regional. Però ja anem millorant.

4- Molts jugadors que l'any passat jugaven a Cassà, van fitxar per el Caldes. Creus que a Cassà no se'ls valorava?

Res més lluny de la realitat crec. L'objectiu de venir a Caldes és competir a una categoria superior que el B i poder agafar més experiència. M'encantaria que d'aquí sortissin jugadors pel 1r equip de Cassà i mentrestant els disfrutem a Caldes.


5- Segueixes el primer equip del Cassà? ens podries fer una valoració de com el veus?

Força bé. Una mica com nosaltres, han començat un projecte nou, amb junta, cos tècnic i jugadors, tot per estrenar. Això requereix un procés d'adaptació, però segur que en Berto aconseguirà l'objectiu de formar un bon bloc i salvar l'equip.

6- Com ha de ser per a tu un bon equip de futbol? què és el que mai deixes de repetir en els teus jugadors?

Competitius, compromesos, esperit de treball i superació, dedicació, ... per mi són els valors més importants.


GRÀCIES PAU
(FOTO TRETA DEL SEU FACEBOOK)

2 comentarios: