viernes, 26 de marzo de 2010

PARLA CICHO (CAPITÀ DE L' U.D. CASSÀ)


1- A què es deu aqeusta ratxa de 8 partits sense perdre?

Doncs està clar que l'equip a madurat molt respecte el principi de lliga i els jugadors sabem molt be el que hem de fer i com ho hem de fer per competir cada partit sigui quin sigui el rival, això afegit a que hi ha una bona plantilla fa que ara mateix siguem un equip dificil de guanyar.


2- Esteu siguent un dels millors equips a la segona volta. Fins on pot arribar aquesta ratxa?

Si que es veritat que som un dels millors equips de la segona volta pero tot i aixís no tenim res fet ni molt menys, hem de seguir treballant amb la mateixa linia perquè encara estem en una zona perillosa, però de ben segur que si seguim aixis aconseguirem l'objectiu.

3- Amb quin partit et quedes dels que has jugat últimament amb el Cassa? Perquè?

Em quedo amb la segona part del partit contra el Vilanova a casa que es va jugar fa poc, l'equip va demostrar molta ambició i molta superioritat en tots els aspectes, va ser un partit d'aquells que els disfrutes al maxim i penso que per l'aficionat també. Remontar un 2 a 0 no es gens fàcil i a més a més ho vam fer amb un futbol espectacular.

4- Malgrat tot, encara esteu en la zona crítica de la classificació. Què us falta per acabar de sortir-ne?

Si que encara estem en una zona crítica, però la diferencia entre els altres equips que estan allà es que nosaltres ens hem passat més de mig any a baix de tot i sabem el que és i hem sabut sortir de mil situacions adverses. Tot això t'enforteix molt més i crec que es reflecta al camp que aquest equip no és el mateix de que quan vam començar. Que ens falta? Seguir treballant exactament igual i sortirem.

5- Com es viu el vestidor aquest any? Tothom confia en què tot surtirà bè?

El vestidor ha sigut una de les coses més positives d'aquest any, hi ha molt bons jugadors, ambiciosos i competitius. Amb gent així es fàcil està comode i treballar bé. El vestuari sap el que s'ha de fer i tothom creu en la salvació al 100%.

6-Aquest diuemnge aneu a Reus? com afrontareu el partit?

Anem a Reus saben a qui ens enfrotem i saben qui som, creiem que no tenim res a perdre i això ens pot donar un plus de confiança i tranquilitat que pot tornar a l'equip molt més perillòs. Segur que el Reus no ho tindrà gens fàcil per guanyar.

Gràcies, Chicho
Molta sort contra el Reus.
Imatge del seu facebook. És el quart començant per la dreta.

Visca el Cassà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario