martes, 23 de marzo de 2010

BERTO DESPRÉS DEL CASSA-CORNELLÀ


1- Aquest diumenge passat vau empatar a zero un partit que es podria haver guanyat tranquil·lament. Què en treus del resultat?El resultat podia haver sigut de victòria si haguéssim aprofitat alguna ocasió de les que vam generar, però no va ser així i per tant hem de pensar que sumem un punt més que en la primera volta, que va ser davant un equip que està lluitant per entrar a playoff i que som capaços de anar sumant punts per intentar assolir la permanència.

2- El fet de que un equip com el Cornellà no busqués en cap moment la victòria al municipal és fruit de que els equips ja us comencen a respectar? Imagino que tothom està jugant-se moltes coses aquestes deu darreres jornades i que els últims resultats ens han donat més força davant els rivals. El Cornellà va fer el futbol de tota la temporada intentant aprofitar alguna jugada d'estratègia o alguna errada del rival i treient profit a la solidesa defensiva.


3- Esteu fent una segona volta espectacular. Però què falta per acabar de despenjar-vos de la zona crítica i perillosa?
Lamentablement crec que estarem lluitant fins al final per assolir l'objectiu, el fet de fer una primera volta amb poc punts ens ha portat a la situació que vivim.

4- Reus-Cassà. Què me'n pots dir? Els àrbitres van ser protagonistes al partit d'anada amb un penal dubtòs que va marcar la dinàmica del partit. Creus que els equips de dalt reben ajudes arbitrals?
Els àrbitres jo crec que xiulen el que ells veuen i no crec que afavoreixin a cap dels equips de la categoria.
Respecte al partit serà molt complicat però tenim l'avantatge de no tenir massa a perdre i molt a guanyar ja que serien uns punts importantíssims i que molts rivals no han sumat. Hem de ser valents i buscar dominar el ritme del partit fins on el Reu ens deixi. És un camp molt gran i per tant podrem intentar mantenir la possessió de la pilota.

5- El Reus és favorit? El fet de portar 8 partit sense perdre us fa anar a Reus sense pressió? Creus que podeu treure algun punt?
Com et deia no anem sense pressió però si que és cert que és un partit, on el més normal seria la derrota malgrat que cas de que es produeixi la intentarem vendre molt cara.


Moltes gràcies Albert.
Sort

No hay comentarios:

Publicar un comentario