domingo, 4 de abril de 2010

EL CASSA ES MENJA A L'EUROPA I ES POSA TRETZÈ


Mas fa tres gols en la primera part i l'equip enllaça deu partits sense perdre

El Cassà fa un partidàs i destrossa un dels candidats a jugar la fase d'ascens


Que el Cassà estava en bona forma ho certificaven les nou jornades seguides sense perdre, tot i que amb més empats que triomfs. Per si quedava cap dubte de la progressió de l'equip, ahir va fer tota una demostració de poder contra un equip que ambiciona la fase d'ascens. Amb una primera part espectacular i Marc Mas d'estilet, el conjunt de Bertu Fernández va enllestir la feina.

El conjunt cassanenc va sortir molt ben posat i va ensenyar de seguida les seves millors virtuts, contra un Europa que no se'n va sortir. Només de començar, Roca va fer intervenir Cañadas. Era l'avís del que esperava al conjunt gracienc, que en tot el primer període només va fer un xut tímid (14') i un d'Olmo a fora (24'). Abans, ja havia arribat l'1-0, una combinació entre Negre, David i Gusó que va culminar Mas (15'). El segon va arribar després d'una ocasió de Roca (19') i una altra de Troyano (27'). Qui va tornar a veure porteria va ser Mas, assistit per Gusó. Robert Negre i Gusó van fer lluir Cañadas, que no va poder evitar el 3-0, un golàs de Marc Mas, que sense angle el va superar amb un xut ras ple d'efecte (44').

Amb un parell de canvis, l'Europa va intentar espavilar-se en la segona part, però va ser un miratge. Va ser el Cassà el que va tornar a marcar, després d'un penal de Suárez a Roca que el garrotxí es va encarregar de transformar (59'). A partir d'aquí, el Cassà, amb la feina resolta, va jugar amb més tranquil·litat. I l'Europa, sense arguments, ja estava rendit de feia estona.


CASSÀ
4
EUROPA
0

CASSÀ:
Martí, Micaló, David Busquets, Chicho, Murga (Romero, 62'), Ferran, Troyano, Robert Negre, Marc Mas (Subirana, 75'), Pau Gusó i Jordi Roca (Ritxi, 68').
EUROPA:
Cañadas, Álvarez, Gatell, Isern, Olmo, Balderas (Delmàs, 46'), Diego, Simon, Padilla (Xavi, 46'), Fernández (Plana, 76') i Suárez.
GOLS:
1-0 (15') Mas. 2-0 (31') Mas. 3-0 (44') Mas. 4-0 (59') Roca, de penal.
ÀRBITRE:
Gallardo Martínez.
T.G.:
Murga, Pau Gusó i Roca, del Cassà, i Isern, Olmo i Suárez, de l'Europa.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Uns 100 espectadors.

S'enfilen fins al tretzè lloc

Amb el novè triomf i el segon 4-0 de la temporada (el primer va ser contra l'Olesa, cuer), el Cassà encadena deu jornades sense perdre, amb sis empats i quatre victòries. L'equip, que arriba als 36 punts, passa a ocupar de manera provisional el tretzè lloc, empatat amb el Palamós.


Bertu Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«Hem obtingut tres punts d'or que demostren que el Cassà és un equip que cada partit va a més»
«El joc ha estat brillant. L'equip ha sabut atacar i defensar alhora, amb ordre. No hem deixat respirar un gran equip com l'Europa»

Informació i Imatge del diari el Punt

No hay comentarios:

Publicar un comentario