lunes, 1 de marzo de 2010

DEL 0-2 AL 3-2

En catorze minuts, Jordi Roca, Subirana i Moñino van convertir el 0-2 en un 3-2

El Cassà va aconseguir tres punts d'un altíssim valor en un partit que semblava que havia de perdre al començament de la segona part, quan el Vilanova va marcar el segon gol i posava la cosa molt costeruda al conjunt de Bertu Fernández. El 0-2 feia mal perquè el conjunt visitant l'havia assolit, com aquell qui diu, amb la llei del mínim esforç: en les tres úniques arribades a l'àrea de Martí, els del Garraf van enviar una pilota a la fusta (cop de cap de Triguero, 19') i dues a les xarxes (les dues d'Epitié, una just abans del descans i l'altra a l'inici de la segona part).

El Cassà no mereixia aquest càstig ni de bon tros. Havia tingut més possessió de la pilota i les mateixes oportunitats que el rival, però l'efectivitat era nul·la. També és cert que, amb el 0-2, el Vilanova ho va veure tot dat i beneït i es va deixar anar. L'equivocació va ser majúscula, perquè el Cassà mai no va defallir i la perseverança el va conduir a una remuntada de les que es recordaran durant molt de temps. Jordi Roca va marcar el punt d'inflexió amb l'1-2 –el gol va envalentir els locals i va posar la por al cos als visitants, que van fer un pas enrere–, i els locals van fer uns minuts espectaculars, amanits amb els gols de Subirana i Moñino. Amb el 3-2, el Vilanova va intentar traduir la seva superioritat en el joc aeri, però ho va fer a la desesperada i els locals es van defensar a la perfecció, sempre pendents de les segones opcions.

CASSÀ3VILANOVA2
CASSÀ:Martí, Micaló, Subirana, Chicho, Murga, Pau Teixidor (Moñino, 55'), Jordi Roca, Troyano (Romero, 46'), Mas, Pau Gusó i Mate (Robert Negre, 55').
VILANOVA:Mario, Pérez, Valldosera, Cano (Guillem, 46'), Boira, Epitié, Triguero, Sergi Soler, Carlitos (Eloi, 61'), Jarabo (Ander, 76') i Javi.
GOLS:0-1 (41') Epitié. 0-2 (53') Epitié. 1-2 (58') Jordi Roca. 2-2 (67') Subirana. 3-2 (72') Moñino.
ÀRBITRE:Fernández Pérez.
T.G.:
Als locals Roca, Troyano, Pau Gusó i Robert Negre, i als visitants Valldosera i Epitié.
T.V.:
Directa a Adrià (92'), del Cassà, estant a la banqueta.
PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

Tercer triomf seguit i cinc partits sense perdre
El Cassà travessa la seva millor ratxa des que ha començat la lliga. La d'ahir va ser la tercera victòria seguida (venia de guanyar a Castelldefels, 1-3, i contra la Rapitenca, 2-0) i la cinquena jornada sense perdre (abans, empats a Premià, 1-1, i a casa contra el Blanes, 0-0). Haver aconseguit 11 dels 15 últims punts no només l'ha tret de la zona de descens, sinó que li ha permès escalar força posicions a la taula. El secretari tècnic del Cassà, Pep Mercader, va lloar la revifalla de l'equip: «Estem anant de menys a més, cosa que fins a cert punt era lògica, perquè som un equip jove que necessitava agafar experiència a la categoria. Amb tot, les grans sensacions que tenim en la segona volta també les teníem en la primera, tot i que els resultats ens donaven l'esquena», va apuntar Mercader.

Bertu Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«He de felicitar els jugadors pel desgast físic i la il·lusió que hi han posat»

«Després d'una primera part igualada, el 0-1 ha estat un cop dur. I, el 0-2, un altre. Però l'equip ha persistit i la reacció ha estat fantàstica»

«L'1-2 ens ha tornat a posar en el partit i després hem fet uns minuts molt bons i de plena efectivitat»