miércoles, 10 de marzo de 2010

EL MANLLEU S'EMPORTA UN PUNT AL DESCOMPTE



Els locals s'avancen gràcies a Roca (42') i només reben l'empat de Remo al final (87')

El Cassà va encadenar la sisena jornada sense perdre (12 punts de 18) i va estar a punt d'enllaçar el quart triomf seguit. Un gol de Remo va permetre al Manlleu escapar-se de ben poc de la derrota a Cassà (1-1). El meritori empat contra un equip de la part alta fa que el Cassà passi del catorzè lloc al setzè (cinquè per la cua), amb tres punts de marge sobre els llocs de descens.
El plantejament especulatiu del Manlleu en el primer temps va donar ales a un Cassà ofensiu i en línia ascendent. El conjunt de Berto Fernández va jugar bé, va estar segur en defensa i Jordi Roca, molt inspirat en els últims partits, va ser el canalitzador de joc del conjunt osonenc. Subirana va estar a punt de fer l'1-0, però Ortiz ho va evitar sobre la mateixa línia de gol (29'). Roca va marcar l'1-0 amb una acció de precisió des del vèrtex esquerre de l'àrea (42').
El Manlleu s'espavila.
Després de la represa, el Manlleu de Miguel López va ser més ambiciós i va sortir a totes. Després de la lesió de Romero, substituït per Pau Teixidor, Chicho va evitar l'1-1 després d'un xut de Juan Carlos (62'). Però el Cassà va esperar el millor moment per buscar el 2-0 al contraatac, tot i que sense gaire sort. La baixa del pitxitxi Dani Planagumà es va notar en el Manlleu, que va empatar després d'una centrada de Granell. Remo va recollir una pilota morta i va empatar (1-1, 87').

CASSÀ1MANLLEU1
CASSÀ:

Martí, Micaló, David Busquets, Chicho, Murga, Ferran, Subirana (Mate 70'), Romero (Pau Teixidor 50'), Mas, Moñino i Roca (Quimet 90').
MANLLEU:
Tato Burgada, Maik, Archi, David Andreu, Ortiz, Gely, Romero (Benet 45'), Raül Calvo, Cristian (Granell 45'), Juan Carlos (Remo 69') i López.
GOLS:
1-0 (42') Roca. 1-1 (87') Remo.
ÀRBITRE:
Sales Font.
T.G.:
Als locals Chicho, Murga, Ferran i Roca, i al visitant Juan Carlos.
T.V.:
Al porter visitant, Fran, que estava a la banqueta (60').
PÚBLIC:
Uns 300 espectadors.

Albert Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«Hem fet una gran primera meitat, amb un desgast físic important»
«Hauríem pogut fer el 2-0 i, en canvi, hem rebut l'1-1 en el darrer moment»
«Estic content perquè hem fet un partit pràctic i hauríem pogut obtenir un premi més gran. Però empatar contra el Manlleu no és cap mal resultat»

Imatge i fotografia del diari el 9

No hay comentarios:

Publicar un comentario