viernes, 12 de marzo de 2010

ENTREVISTA A BERTU (CASSA-MANLLEU)



1-Com vas viure el partit?
Bé el partit el vam viure amb intensitat com tots els que ens queden d'aquí a final de temporada, ja que tots tenen molta importància per nosaltres.

2-Empat just?
Per sensació de domini potser si, però per ocasions de gol ènso que no. Vam tenir alguna oportunitat per poder marcar el 2-0 a banda del gol anul.lat.


3- Treure un punt contra un dels millors equips de la categoria us dóna força i confiança per afrontar el derbi contra el Llagostera?´La veritat és que vam puntuar contra un equip molt fort i fet per jugar les eliminatòries. EN aquesta segona volta ens estem mostrant com un bloc sòlid i difícil de batre. La nostra confiança està forta per la segona volta que estem realitzant i amb les sensacions que acabem els partits.


4-Les numeroses baixes que tenia el Cassà, no va fer canviar la dinàmica del grup. Bon senyal no?En altres entrevistes ja he comentat que la plantilla està equilibrada i que tots els jugadors tenen un paper a exercir dins de la mateixa. Ara tots els jugadors solen participar complint els objectius de la seva funció i tothom està aportant el seu granet de sorra per anar treient resultats positius.


5- Com aforantaràs el derbi? La baixa de Roca serà un problema?El derbi serà un partit més del que ens resten per acabar la temporada tot intentant sumar punts per assolir el nostre objectiu. Evidentment és un partit diferent que hem de minimitzar la seva trascendència emocional i portar-lo cap a un partit més, una altre final de les que juguem cada cap de setmana.
La baixa de Roca ens restarà alguna caraterística `però la soplirem amb alguna altre dels jugadors restants de la plantilla.

Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario