lunes, 15 de marzo de 2010

ELS GOLS VAN MOLT CARS EN EL DERBI LLAGOSTERA CASSA (0-0)



Els porters i les defenses s'imposen als atacs en un derbi equilibrat i amb un desenllaç just

El Llagostera va reclamar penal i expulsió en el minut 3 que hauria donat un tomb al partit


Que els dos equips acabessin satisfets amb el punt ja és indicatiu que va ser un derbi sota el signe de l'equilibri. El Llagostera va tenir bons moments (els primers minuts i la segona part), però també els va tenir el Cassà (mitja hora llarga abans del descans). I les ocasions es van repartir, però allà on no van arribar els defenses, hi van arribar els porters.

Els jugadors i l'afició dels locals encara se'n fan creus que l'àrbitre no veiés el penal que el porter del Cassà Martí va fer sobre el davanter local Arimany quan ja l'havia driblat (3'). Era una jugada de penal i expulsió. El Llagostera va començar el partit amb la directa posada i aquesta acció, lluny de desanimar-lo, el va esperonar. No va passar gaire estona quan Revert va provar una vaselina que Martí va salvar amb la punta dels dits, evitant el 0-1 (8').

El Cassà va sobreviure a la sortida revolucionada del Llagostera i va començar a treure el cap quan l'efervescència dels locals va decréixer. De mica en mica, els de Bertu Fernández es van espolsar el domini dels locals, van agafar les regnes del partit i no les van deixar fins al descans. Haurien pogut empatar en dues ocasions claríssimes: un xut de Robert Negre al pal (17') i una rematada de cap de Mas a boca de canó amb una aturada increïble d'Ureña (42').

La segona meitat va ser de domini del Llagostera. L'entrada de Guillem li va donar possessió. El gol, però, es va continuar resistint als uns i als altres. Martí va evitar l'1-0 en una volea de David Costa (52') i Vallho va rematar fora el córner posterior. La lesió d'Almendros –li va sortir l'espatlla de lloc– va ser un problema afegit per als locals (en la primera part ja havien perdut Pau per lesió), que van perdre part de la frescor que havien aconseguit.

El Cassà va tenir el 0-1 a les botes de Gusó, que va rematar una passada de la mort de Robert Negre –va fer una gran jugada individual–, però Ureña va tornar a estar providencial (72'). L'última ocasió va ser de David Costa, en el temps afegit (92'), que Martí, ben col·locat, va blocar.
LLAGOSTERA
0
CASSÀ
0
LLAGOSTERA:
Ureña, Pau (Giró, 35'), Banal, Vallho, Quim Boadas, David Costa, Vichu, Masferrer, Almendros (Santamaría, 67'), Arimany i Javi Revert (Guillem Cornellà, 46').
CASSÀ:
Martí, Micaló, David, Chicho, Murga, Ferran, Robert Negre (Mate, 87'), Romero (Pau Teixidó, 83'), Mas, Moñino (Subi, 63') i Gusó.
ÀRBITRE:
Martínez Sáez.
T.G.:
Als visitants Romero, Murga i Ferran.
T.V.:
Cap.

INCIDÈNCIES:
Uns 700 espectadors al municipal llagosterenc. Presència a la llotja del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, i del delegat gironí de la FCF i expresident del Cassà, Ramon Codina.
Els jugadors, amb una pancarta contra Endesa

Els jugadors del Llagostera i els del Cassà van sortir al terreny de joc amb una pancarta que denunciava el caos que es viu en aquestes localitats, sobretot a Llagostera, després de la nevada de dilluns. «Fecsa Endesa, prou mentides. Llum ja», deia la pancarta que portaven els jugadors. En una altra zona del camp se'n podia llegir una altra: «Montilla, aquí també estem fotuts. No passis de llarg.» Cinc dies després de la nevada, encara hi ha sectors de Llagostera que encara estan a les fosques (en algunes zones va arribar la llum divendres a la nit) i sense cap informació fiable per part de la companyia sobre quan disposaran d'electricitat. Llagostera Ràdio va retransmetre ahir per primer cop un partit en directe de l'equip local, també amb problemes, ja que van patir les conseqüències dels talls de llum.



Bertu Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ

«L'empat és just, tot i que les millors ocasions de gol les hem tingut nosaltres»
«Ha estat un partit amb molt poques errades defensives. Tant ells com nosaltres hem jugat amb molta disciplina»
«Sumar sempre és bo, i molt més en una competició tan igualada i en la qual tothom s'espavila. Tinc clar que aquest punt serà boníssim si som capaços de derrotar el Cornellà»

Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
«El partit ha quedat condicionat per la primera jugada. És penal i expulsió del seu porter»

«Hem estat superiors els primers 25 minuts, però el Cassà ha estat millor fins al descans. En la segona part, crec que hem tornat a tenir el partit sota control, però no hem sabut traduir el domini en gols»

«Aquí no hi ha rival fàcil i tots els punts tenen valor. Hem d'anar pas a pas i

Crònica i Imatge del diari el Punt

No hay comentarios:

Publicar un comentario