viernes, 12 de marzo de 2010

ENTREVISTA A ROBERT NEGRE ABANS DEL DERBI LLAGOSTERA - U.D CASSÀ



Avui, 24 hores abans del trepidant derbi contra el nostre màxim rival, el llagostera, tenim la sort de poder estar amb Robert Negre, un dels jugadors del primer equip del Cassà.
Esperem que el fet de ser l'únic partit que es jugarà aquest cap de setmana en tota la provincia de Girona, faci que el camp s'ompli del tot.
Jo no hi faltaré, encara que m'han dit que les entrades seran d'uns 15 euros.

1- Robert, com estàs 24 hores abans del derbi contra el Llagostera?

Doncs suposo que com tothom abans d'un gran derbi, amb moltes ganes i il·lusió per fer un molt bon partit i disfrutar al màxim del joc.

2- Per culpa de la nevada no heu pogut entrenar tots els dies? Creus que us pot afectar?

Ens pot afectar a nivell físic, però a nivell anímic estem amb moltes ganes d'anar a Llagostera i guanyar el partit, per nosaltres seria una gran ocasió per començar a sortir de la part baixa i reivindicar-nos en què fem la feina ben feta i no abaixem mai els braços en cap circumstància ni davant cap contrincant.

3- Com està l'equip? Convençut de treure un bon resultat?

Com he comentat abans estem amb un bon nivell de joc i d'ànims, portem 6 partits consecutius sense perdre (12 de 18 punts) i anem a Llagostera amb tots els ànims de guanyar el partit.

4- L'any passat amb la samarreta del Guixols vas guanyar els dos partits contra el Llagostera. Què creus que s'ha de fer per guanyar-los?

Per ser més correcte, els vam guanyar 3 partits, el torneig del suro, en lliga a casa nostra i a domicili. El que hem de fer és seguir el nostre estil, estar concentrats al 200% i no deixar de lluitar fins que es xiuli el final del partit. Crec que si fem cas al que ens diuen els nostres entrenadors, tindrem molt de guanyat.

5- Fins a quin punt us pot afectar la baixa de Jordi Roca?

Sempre que falti en Jordi es notarà a nivell qualitatiu, és un gran jugador que quan no està dins el camp en nota, sobretot ara que està a un gran nivell competitiu. Però tenim una plantilla amb una gran qualitat i tothom posa el seu gra de sorra perquè l'equip en surti beneficiat, o sigui que no crec que ens hagi de preocupar. No és el primer partit que no pot jugar. En canvi ells perden dues referències, el porter Ivan Portolés i el davanter Eloi Amagat.

6- A falta de poc més de 10 partits per acabar la Lliga, em pots fer una valoració del que creus que passarà?

En el món del futbol no saps mai que passarà en un futur, però el que si que puc dir és que nosaltres farem tot el possible per estar el més amunt possible i crec que ho estem demostrant partit a partit.

7- Què els hi diries als aficionats del Cassà per a què vinguin al camp del poble veí.


Com es dona per suposat, la nostra afició és un punt de recolzament, anímicament pels jugadors, molt important. No hi ha un partit més interessant en tota la lliga que aquest. No crec que els hagi de donar ànims perquè vinguin, però el que els hi vull dir és que quants més siguem, més pinya i més ambient en contra els provocarem. Serà més fàcil lluitar contra el Llagostera tots junts (afició-jugadors) que l'equip tot sol.

8- Per acabar...un pronòstic? Qui marcarà?

L'únic que puc pronosticar és que ens ho deixarem tot dins el camp, i m'agradaria moltissim que algun dels jugadors del poble (Kimet, Subi, Salas o jo mateix perquè no) marquèssim algun gol o si més no, ajudéssim als companys a marcar-los i a guanyar el partit.


Moltes gràcies a tu pel teu temps i la teva dedicació a l'UD Cassà.

Moltes Gràcies Robert

Ànims Cassà

1 comentario:

  1. Des del Bloc desitjo que guanyeu contra el Llagostera. (un empat també serai bo)
    ÀNIMS

    ResponderEliminar