martes, 23 de marzo de 2010

EL CASSÀ OBTÉ UN EMPAT QUE NO EL SATSFÀ CONTRA EL CORNELLÀ (0-0)


Es va estavellar contra un rival que només va destruir i es va oblidar d'atacar

Els locals ho van tenir difícil per generar ocasions, però van estar més a prop del triomf


Sumar sempre és bo, però el Cassà va acabar el partit d'ahir amb la sensació que podia haver fet un millor negoci contra un rival que, tot i ser un figurant de la zona noble, no es va ni acostar a la porteria de Martí. El 0-0 va tenir un gust agredolç perquè si bé els de Bertu Fernández no van patir defensivament, tampoc van generar prou ocasions per alterar el resultat inicial.

Que el partit fos discontinu per les reiterades interrupcions, se'n va encarregar el Cornellà, que només es va dedicar a fer faltes i faltetes amb el consentiment del col·legiat. Amb el partit ben embardissat, tal com volien els visitants, el Cassà va tenir certes dificultats. Tot i això, les tres arribades van ser locals: una acció de Mas (28'), un penal sobre el mateix jugador que l'àrbitre va ignorar (42') i un xut subtil de Roca (70'). I molt poca cosa més.

CASSÀ0CORNELLÀ0

CASSÀ:Martí, Micaló, David Busquets, Chicho, Pau Teixidor, Ferran, Robert Negre (Moñino, 63'), Troyano, Mas (Richi, 89'), Gusó (Mate, 78') i Jordi Roca.

CORNELLÀ:Talavera, Edgar, Raúl Pérez, Ricarte, Valentín, David, Delgado, Caballé, Cebri, Charly Ruiz i Rua (Moya, 56').

ÀRBITRE:De la Torre Acedo.
T.G.:
al local Roca i als visitants David i Caballé.

T.V.:
cap.

PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

Vuitè partit sense perdre dels cassanencs
El Cassà travessa la seva millor ratxa de resultats. Ahir va encadenar la vuitena jornada sense perdre, una circumstància que l'ha fet acumular punts sense pausa fins a abandonar la zona de descens. El balanç és de 17 punts dels últims 24. La sèrie va començar amb un resultat teòricament molt dolent a casa contra el Blanes (0-0) i va prosseguir amb un punt a Premià (1-1). A partir d'aquí, tres victòries seguides (Rapitenca, 2-0; Castelldefels, 1-3 i Vilanova, 3-2) i tres empats (Manlleu, 1-1; Llagostera, 0-0, i Cornellà 0-0).


Bertu Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ
«Ens mereixíem més. Hem lluitat i hem buscat la victòria més que el Cornellà»
«Amb el pas dels minuts, ens han anat minant la moral i cada vegada ha estat més difícil crear ocasions»

«El Cornellà ha vingut a fer el seu partit i el rellotge ha corregut en contra nostra»

Informació i Imatge del diari el Punt

No hay comentarios:

Publicar un comentario