lunes, 1 de marzo de 2010

BERTO DESPRÉS DE LA REMONTADA CONTRA EL VILANOVA

1- Del 0-2 al 3-2 amb no més de 15 minuts. Com s'explica això?
S'explica per la perseverància dels jugadors, de l'equip en aquests moments de la temporada, on després de rebre el 0-2 en els primers minuts de la segona part i el 0-1 en els darrers de la primera, no han baixat els braços i han continuat creient en la victòria.
Si li sumem la gran aportació de Moñino, Robert i Romero en el moment que han entrat al camp ens ha donat força per remuntar.Ha sigut clau que hem marcat 1-2 realtivament aviat i hem tingut per afrotar la remuntada.

2- Satisfet amb els jugadors? Avui ens han donat una lliçó.
Correcte no només avui ens han donat una lliçó, portem tota la temporada veient un exemple de sacrifici, de esperi de superació per part de l'equip. Mai llença els partits, mai abaixa els braços i això està portant els resultats que estem obtenint en aquest moment.

3- Heu escalat fins a la catorzena posició. Si tu haguessin dit fa 1 mes i mig què haguéssis pensat?
Ara semblarà molt fàcil, però els jugadors saben que durant tot l'any hem parlat de que som capaços de fer-ho, que només ens cal competir al 200% per anivellar la inexperiència amb els equips rivals, però que la qualitat la tenim per poder obtenir els bons resultats.
No cal oblidar que la segona part el joc va ser d'un nivell bastant alt, amb un joc combinatiu important

4- Ara venen dos partits contra dos dels rivals amb més pressupost de la lliga. Com els afrontareu?
Partit a partit i amb intencions de obtenir punts, a casa etem forts i hem de mirar de treure punts davant del Manlleu que a fora no està en un bon moment.
El partit del Llagostera tornarà a ser especial, amb molta gent a les grades i on intentarem oferir un bon futbol i treure punts del camp de l'equip veí.

5- M'han comentat que l'assistent us feia la vida impossible a la banda. Que ha passat? I l'expulsió de Adrià?
Prefereixo no comentar res sobre els àrbitres,ells fan el que creuen, xiulen el que veuen i no hem de buscar excuses en cap de les seves decisions.

6- Per acabar, dos empats serien dos bons resultats?
De moment només pensem en Manlleu i una victòria seria un gran resultat.Després ja veurem com es dona el partit i com evoluciona tot, per valorar si el resultat és bo, just,etc....