miércoles, 17 de marzo de 2010

BERTO DESPRÉS DEL DERBI



1- Partit sense gols....però amb nombroses ocasions per els dos equips. Com vas viure el derbi?
El partit va ser com espràvem que seria, molt compenent tàctic i potser aborrit per la gent que el va venir a seguir en directe. Vam tenir el partit controlat gairebé tota l'estona excepte el primer quart d'hora, però sempre pensaves que algun dels jugadors del Llagostera és capaç de generar una ocasió de perill fàcilment per la gran qualitat individual que tenen.

2- Penal i expulsió al minut 3 del porter Martí?
La veritat és que la posició de la banqueta no era la millor per poder observar la jugada amb total deteniment.

3- Creus que l'empat va ser just?
Segurament el resultat és just, malgrat que les ocasions més clares van estar del notre costat i la possessió de pilota generalment també.

4- Continueu sense perdre. Què en pots dir del partit contra el Cornellà?
Serà un partit molt complicat amb un equip que està intentant entrar al playoff amb una plantilla i sistema molt sòlid, sense grans individualitats però on tots els jugadors assoleixen un alt nivell de compromís i de treball.

5- El club i cos tècnic era partícep de jugar el dissabte o haguéssiu trobat més normal ajornar el partit després de passar tota la setmana sense llum?
La veritat és que només vam deixar d'entrenar un dia (dimarts) però sabíem que això es notaria el cap de setmana. Ara bé, si es podia jugar el partit ja està bé disputar-lo quan tocava i no tenir un partit ajornat que es podia convertir en incòmode.

6- Què o quí va ser el millor del derbi?

El millor del derbi va ser la gran esportivitat que va regnar en el mateix i els jugadors van ser els millors per l'esperit que van afrontar el partit de competir al màxim però sempre dins l'esportivitat i el companyerisme del futbolistes.

Moltes Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario