martes, 13 de abril de 2010

ENTREVSITA A BERTO (Entrenador del Primer equip de l' U.D Cassà)


1- Com vas viure el partit contra el Benavent? Al minut 80 el veies perdut?
El partit va ser carregat de tensió i emoció ja que era molt important que no ens superés el Benavent a la classificació.
Al minut 80 el partit estava complicat, perquè per un moment donava la sensació que no creiem que podíem aixecar el resultat.


2- L'equip porta una ratxa espectacular? Fins a quin punt et pensaves que arribarieu en aquest estat de forma?
Als jugadors sempre els hi hem dit que tenen qualitat per poder jugar a 3a divisió, que només faltava un puntet de experiència, de creure en que són jugadors de la categoria i que un cop aconseguissim això, els resultats ens arribarien. Ara bé pensar en una ratxa tant llarga sense perdre és molt difícil i això és gràcies a l'esperit de superació del grup, que és sensacional.


3- Segurament més de mig Girona està sorprés d'aquest canvi. Què els hi diries als que no confiaven amb una remuntada?

No s'ha de dir res, tenen tot el dret del món de pensar el que vulguin. Nosaltres estem intentant fer la nostra feina, aconseguir el nostre objectiu i sentir-nos de 3a divisió.


4- 40, 42, 44? Quans punts creus que haureu d'aconseguir per passar unes bones vacances i no haver d'estar pendents dels partits del juny?
Això potser és el més difícil de preveure. Els que tenen experiència parlen de 42 punts, ara bé si podem arribar als 44 no deixarem de fer-ho, per estar tranquils del tot.


5. Com afrontes el derbi? Em ànims de revenja per la derrrota al camp del Palamòs?

Home el 4-1 va fer mal, i va ser una mica irreal per el partit que vam disputar. El penal al minut 5 casi de partit va marcar bastant el partit.


6- Us afectarà la possible vaga del diumenge que bé? S'han posat en contacte amb vosaltres la AFE? Què n'opines d'aquestes queixes?
Nosaltres no sabem res de la vaga de moment. És un moment complicat pel futbol degut a la crisi general, però els jugadors que viuen d'això és normal que es facin sentir doncs necessiten el sou per poder menjar, ajudar a casa amb les despeses,etc....


Moltes gràcies

No hay comentarios:

Publicar un comentario