lunes, 19 de abril de 2010

BERTO DESPRÉS DEL PARTIT AMOPSTA-CASSÀ




1- Com va anar el partit? Resultat just?
Dues accions molt polèmiques van condicionar el partit a l'inici de cada part. PEr la resta la primera part vam aconseguir fer el nostre joc, vam generar ocasions de gol que no vam poder materialitzar i a partir d'aquí cada vegada vam jugar amb més nervis i menys serenor.

2- L'arbitratge va condicionar el partit o no es va jugar com sempre? què va fallar?
No vam estar fins davant del porter rival que va fer tres intervencions de mèrit i va evitar que empatessim, quan les sensacions eren que si empatàvem ens podíem emportar els tres punts.

3-La ratxa dels 12 partits invictes ha acabat. Com valores el fet de no haver perdut durant 3 mesos?
La dinàmica de resultats positius ens ha portat a lluitar per poder evitar els descensos compensats, cosa que al finalitzar la primera volta semblava difícil.

4- El pròxim partit contra el Balaguer serà una final?
Els dos propers partits al Municipal de Cassà seran molt importants, per això demanem a tothom del poble, tothom de la UD Cassà que ens vingui a donar suport, que ens dongui forçes per afronatar els dos partits que queden com a local. SI aconseguim mantenir-nos fort a casa com els últims partits, segurament treurem el cap dels descensos compensats i tot.

5- Quines són les teves intencions de cara l'any vinent? Estas content a Cassà?
Ara mateix no pensem en l'any vinent ningú de l'equip, només pensem en els 9 punts que ens queden per jugar i mirar d'assolir l'objectiu que ens vam marcar al principi del campionat.
La veritat és que a Cassà la gent, el club i el públic sempre ens ha tractat molt bé i ens sentim molt a gust.Només cal que mirem de fer aquest últim esforç junts i després ja mirarem la temporada vinent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario