lunes, 26 de abril de 2010

NO ELS DEIXEN GUANYAR...


Comença molt fort i se situa 2-0 però no en fa prou per guanyar
L'àrbitre el va castigar amb un penal discutit que va ser l'empat


El Cassà tenia l'oportunitat de fer un pas definitiu cap a la tranquil·litat, però només va poder obtenir un punt, de força mal gust tenint en compte el començament (2-0 en 25 minuts) i també que l'empat va arribar per un penal molt discutit (65').

Amb un inici elèctric, el Cassà va aclaparar el Balaguer. Una molt bona combinació entre Micaló, Robert Negre i Mas va significar l'1-0 (3'). El Cassà se sentia còmode. Murga (17') va fer intervenir amb els punys Nogués, que poc després va rebre el 2-0: Robert Negre es va escapar del seu marcador i va assistir Subirana, que va marcar a boca de canó. El Cassà se sentia còmode i semblava tenir el partit molt ben encarrilat, però va arribar el 2-1 abans del descans, amb una centrada des de l'esquerra de Gilabert que Usall va rematar amb el cap.

En la segona part, el Cassà ja no va jugar amb tanta intensitat ni comoditat. Al Balaguer, li van anul·lar un gol per obstrucció al porter Martí (54'), però va agrair la rigorositat de l'àrbitre, que va marcar penal per unes suposades mans de Ferran Grau. Tenorio no va perdonar (65'). Amb el 2-2, al Cassà li va costar tornar a crear perill al davant. I encara hauria pogut acabar amb més maldecaps el partit, perquè Micaló va voler fer una cessió a Martí i i la pilota es va estavellar al pal (73'). Fins al final, ben poca història més.

CASSÀ
2

BALAGUER
2

CASSÀ:
Martí, Micaló, Pau Teixidor, Murga, David Busquets, Ferran, Romero, Robert Negre (Ritxi, 67'), Troyano (Moñino, 75'), Subirana (Adrià Salas, 75') i Mas.

BALAGUER:
Nogués, Andreu, Dídac, Egea, Gilabert, Tenorio, Genís, Usall, Redondo, Pujol (Figueras, 39') i Romero.

GOLS:
1-0 (3') Mas. 2-0 (25') Subirana. 2-1 (37') Usall. 2-2 (65') Tenorio, de penal.

ÀRBITRE:
Oliva Bueno.
T.G.:
Ferran, del Cassà, i Andreu i Romero, del Balaguer.
T.V.:
Cap.

PÚBLIC:
Uns 150 espectadors.

El setzè lloc és l'única amenaça

El Cassà es va veure superat pel Vilanova, que va golejar el cuer, i queda quinzè. Al conjunt de Bertu Fernández ja no el pot atrapar el quart per la cua, la Rapitenca, que té vuit punts menys. L'únic que el pot avançar és el Benavent, setzè amb dos punts menys. El Cassà visita diumenge el cuer, l'Olesa. Amb el descens de dos catalans de segona B, el setzè i el dissetè hauran d'estar pendents de la fase d'ascens.


Martí Bartrina
PORTER DEL CASSÀ


«Tal com ha anat el partit, l'empat és un cop dur»

«Ens ha fet molt mal el penal. No ho era de cap manera. Ni els jugadors del Balaguer el reclamaven»

«Sabíem que guanyant teníem la feina gairebé feta. L'haurem d'acabar en els dos últims partits»

Lluís Elcacho
ENTRENADOR DEL BALAGUER

«Hem sortit tous, però em quedo amb la reacció. Al final hem estat més a prop del triomf que de la derrota»

Informació del Diari el Punt
Imatge del Diari de Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario