jueves, 15 de abril de 2010

DEMOSTRACIÓ DE FORÇA DEL CASSÀ (2-1)


El Cassà esgarrapa un triomf imprescindible d'un derbi amb tres gols a pilota aturada

El Palamós peca de falta d'atenció i desaprofita l'expulsió del local Murga (73')


El Cassà és tot un altre. L'equip d'Albert Fernández va allargar a dotze les jornades sense perdre (21 punts de 36) i va fer un pas de gegant per mantenir la categoria. El triomf imprescindible contra el Palamós en el derbi entre setmana acosta els cassanencs a la salvació matemàtica i deixa lluny la perillosa quarta posició per la cua –el Rapitenca té set punts menys quan en falten dotze–. Pel Palamós, el derbi va ser una altra demostració que a fora naufraga i, tot i acabar amb un jugador més per expulsió del defensa local Murga (73'), va ser incapaç de puntuar (2-1). Els tres gols del partit van ser a pilota parada.

En la primera part, el Cassà va dur la veu cantant amb un bon joc de conjunt mentre el Palamós no patia però no era prou fluid en el joc d'atac. La lesió de Pau Gusó, que podria tenir afectats els lligaments del genoll, va fer que entrés el palamosí Ritxi Mercader en el conjunt local. El 0-0 es va moure a pilota aturada. Roca va servir una falta des de la dreta, la tanca defensiva del Palamós va desviar en primera instància i Chicho, de cap, va superar Bayona (1-0, 23'). Fins al descans, del Palamós no va haver-hi senyals de vida.

Empat i 2-1.

En el segon temps, el Palamós es va espavilar i va tenir l'encert d'empatar en la primera aproximació. Jaume Duran, substitut de Siscu poc abans, va fer l'1-1 amb un xut de falta directa en paràbola. El Cassà va tenir la sort de reaccionar de manera immediata i, en un córner tret per Ritxi, Troyano (exjugador del Palamós) va rematar amb el cap (59').

El Palamós va arriscar i hauria pogut fer el 2-2 en una rematada de Carles Roca, que va xutar amb poc angle (71'). L'expulsió del central Murga (Cassà) va fer que els palamosins encara duguessin la iniciativa. Amb deu, el Cassà es va limitar a defensar-se i la teranyina dels locals va ser impossible de superar pel Palamós, que es queda amb 42 punts, dos més que el Cassà, i que encara no es pot considerar salvat. El conjunt de Quique Yagüe podria obtenir la salvació matemàtica si diumenge supera el Llagostera.

CASSÀ:
Martí, Micaló, David Busquets, Chicho, Murga, Ferran, Troyano, Robert Negre, Mas, Pau Gusó (Ritxi, 12' (Pau Teixidor, 75')) i Roca (Mate, 65').

PALAMÓS:
Bayona, Tarrés, Gimeno, Charcos (Marc Pujol, 60'), Síria, Marc Vila (Roca, 66'), Salvanyà, Cornellà, Joel Murcia, Siscu (Jaume Duran, 54') i Hornuss.

GOLS:1-0 (23') Chicho. 1-1 (57') Jaume Duran. 2-1 (59') Troyano.

ÀRBITRE:Ávalos Barrera.

T.G.:
Als locals David Busquets i Roca i als visitants Bayona, Síria i Salvanyà.

T.V.:
Al local Murga per dues grogues (73').


PÚBLIC:
Unes 300 persones al camp municipal de Palamós, de les quals la majoria se'n va anar a partir de les deu de la nit.


Gusó (Cassà) podria tenir una greu lesió
El Cassà d'Albert Fernández va haver de fer un canvi ben aviat a causa de la lesió del migcampista Pau Gusó. Pendent d'unes proves mèdiques, el jugador, que va haver de deixar el camp en ambulància, podria tenir afectats els lligaments del genoll. En el Palamós, també va acabar el partit amb molèsties el davanter Julien Hornuss, pitxitxi de la categoria amb vint gols. Hornuss va rebre un fort cop al taló en una de les últimes accions del partit. Amb el 2-1 d'ahir, el Palamós manté el pobre bagatge a fora, on no guanya des del 0-2 a Blanes del 25 d'octubre. Els palamosins rebran diumenge el Llagostera, que havia ajornat el partit d'ahir contra el Benavent. El Cassà, per la seva banda, visitarà diumenge el camp de l'Amposta.

Albert «Berto» Fernández
TÈCNIC DEL CASSÀ


«Són tres punts molt importants. Ja en tenim 40 i, amb tres punts més, ja evitarem el descens directe»

«Hem fet un bon partit, hem anat a guanyar i ho hem aconseguit. Al final, hem patit, però hem sabut aguantar les envestides del Palamós»


Quique Yagüe
ENTRENADOR DEL PALAMÓS


«No tenim concentració en el que fem. És la mateixa història de sempre. Cometem errors de principiants, com sempre, igual que a Reus, a Llagostera...»

«Si guanyem diumenge, els problemes s'hauran acabat»

No hay comentarios:

Publicar un comentario