lunes, 21 de diciembre de 2009

UD CASSÀ 4 - OLESA 0

El Cassà surt del descens golejant un dèbil Olesa

Els de Bertu Fernández van aconseguir lligar el partit en la primera part, en la qual van marcar tres gols, amb un futbol molt atractiu


Partit molt plàcid pel Cassà, que amb una golejada sobre un rival directe com l'Olesa surt del descens. Els visitants es van mostrar com un conjunt que es tanca bé al darrere i va aconseguir crear problemes als puntes locals, però també va mostrar-se com un equip incapaç d'arribar a porta amb claredat. Tot i això, la primera arribada del partit va ser per als visitants, en el minut 10, en què una centrada per a Arjona va acabar a fora. El Cassà va reaccionar i, un minut més tard, una jugada per la dreta duta per Micaló, amb assistència sobre Mas, va passar fregant el travesser. Ritxi, però, va aconseguir el primer gol en el minut 12 de partit. El setge sobre la porteria visitant seguia i, en el 19, Mate va tenir la seva oportunitat. Pau Gusó va llançar fora en el 25 i, en el 31, novament Mate va tenir una bona ocasió. Al 33, va arribar la rèplica visitant, però Morón va rematar fora. En el minut 35 va arribar el 2-0 per als locals: arran d'una falta des del lateral, picada per Pau Teixidor sobre el cap de Chicho, que va acabar en gol. El Cassà va seguir perdonant fins que Murga es va desfer de dos jugadors i envià la pilota a Mate, que va marcar el 3-0.
En la segona part, les ocasions seguien arribant. Mas, Mate i Ritxi es van trobar amb la presència del porter abans d'aconseguir marcar el quart gol, que va arribar a manca de deu minuts pel final, després d'una bona jugada de Robert Negre, que va assistir a Subirana perquè arrodonís el 4-0 definitiu per al Cassà. L'Olesa va tenir l'última ocasió, però sense sort.


Una alegria molt esperada per al Cassà
Monòleg del Cassà, que liquida l'Olesa en una primera part en què combina solidesa i eficàcia

El partit ja estava resolt en el descans (3-0), però els locals no van aixecar el peu del gas
El Cassà va obtenir una d'aquelles victòries a les quals no podia renunciar si no volia veure la salvació com a un objectiu cada vegada més llunyà. No solament va traspassar la condició de cuer a l'Olesa, sinó que va aclaparar un equip que havia encadenat cinc partits sense perdre. El 4-0 no deixa cap dubte sobre la superioritat que van exhibir ahir els cassanencs, pletòrics durant els 90 minuts –especialment els primers 45–, i no solament en atac. Els de Bertu Fernández, a banda de crear un munt d'oportunitats, van saber mantenir la porteria a zero i deixar el rival sense pràcticament ocasions.
Al descans ja tot estava resolt. Això va ser possible gràcies a la gran primera part del Cassà, que va imprimir un ritme molt alt al partit i va dominar tots els aspectes del joc. Tot i una primera centrada xut dels visitants que es va perdre a fora (10'), el Cassà va anar per feina de seguida i Mas, amb el cap, ja va enviar una primera rematada que es va perdre a fora després de tocar el travesser (11'). En la següent acció va arribar l'1-0, culminat per Chicho. D'oportunitats per fer el 2-0, en van sobrar. En van tenir Mate (19' i 31') i Gusó (25'), abans que Chicho trobés el camí de les xarxes. Just abans del descans, Mate va tancar el partit amb el 3-0 i va convertir en anècdota la segona part, en què els locals van continuar dominant i van arrodonir el resultat amb un últim gol de Subirana.


Albert Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ


«Hem estat molt superiors. En atac i també en defensa ja que l'Olesa no ha ni creat perill»

«Aquesta victòria fa bo l'empat de Balaguer. Amb aquests quatre punts ha de pujar la nostra moral i autoconfiança»

«Hem fet un partit molt complet i han marcat homes de totes les línies, cosa que diu molt del nostre caràcter ofensiu»

No hay comentarios:

Publicar un comentario