lunes, 21 de diciembre de 2009

BERTU FERNANDEZ DESPRÉS DE LA CONTUNDENT VICTÒRIA CONTRA L'OLESA


A continuació podreu veure les sensacions de l’entrenador del primer equip de l’UD CASSÀ después de la victòria per 4 gols a zero contra l’Olesa.

Agriar des d’aquí el seu temps dedicat.


1-Content? com has viscut el partit?Evidentment després d' un bon resultat tots estem contents i amb la sensació de que feia partits que ens mereixíem un resultat com aquest.
El partit s ha viscut amb nervis i tensió ja que sabíem de la trascendència del mateix i que avui teníem de guanyar encara que el joc no sigués del tot vistós.

2- Què s'ha fet avui que no es feia d'altres partits?S ha fet el mateix que en altres partits però amb un pèl més d' agressivitat defensiva i ofensiva. Hem tingut més encert al davant i al darrera ja que no hem d oblidar que hem acabat amb la porteria a 0, i cada vegada que aconseguim aquest fet obtenim els tres punts perquè marquem en gairebé tots els partits.
Per últim destacar el caràcter guanyador, ja que en tot moment l' equip s'ha vist i sentit guanyador.

3- Heu sortit dels llocs de descens? quin és l'objectiu a final de temporada?
Bé la classificació a dia d' avui no deixa de ser circumstancial i no ens ha d obssesionar, sinò que hem de mirar partit a partit i adquirir una regularitat per poder assolir l' ojectiu de la permanència.

4- L'equip ha sortit molt concentrat. Creus que els jugadors s'havien de la importància dels tres punts contra l'Olesa? Els jugadors com molta gent comenta són joves pero no deixen de ser molt conscients de la situació, del handicap d'aquesta juventut i no deixen de ser conscients de cada partit la importància que té.Ha sortit concentrat perquè partit a partit prenem la consciència de que cada errada en aquesta categoria et sol costar un gol i al final el partit. Per tant jo crec que cada partit l'equip adquireix un nivell més alt de concentració i per tant cada dia millora per assolir els resultats.

5- El públic per fi ha disfrutat. Què els hi diries?
Esperem que el públic disfruti en cada partit, aquest és un dels nostres objectius, que es diverteixi amb el joc del seu equip i que ens vegi aconseguir la victòria sovint com ara ja estem començant a aconseguir, ja que dels últims tres partits hem adquirit 2 victòries i la derrota va ser bastant immerescuda contra l' Amposta.

6- Per acabar, diguem què destacaries del partit tant en lo positiu com en lo negatiu?Destacaria per sobre de tot el caràcter i la concentració jugant un partit molt intens i sense errades. També destacaria el partit d' en Subi que després de temps sense participar està aconseguint aclimatar-se cada vegada més a la categoria i avui ha jugat un partit sensacional amb la recompensa del gol en la jugada del 4-0.
En l' aspecte negatiu parlarem de les ocasions desaprofitades i que ens haguéssin permès obtenir un resultat encara més destacat de cara al goal average general i el particular amb l' Olesa per si al final necessitem d'aquest factor.

Moltes gràcies albert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario