jueves, 17 de diciembre de 2009

EMPAT A FORA = RESULTALT POSITIU

El Cassà va obtenir un empat després que li anul·lessin un gol i de tenir l'1-2 a prop en el minut 90

L'empat entre el Balaguer i el Cassà no serveix de gran cosa a cap dels dos equips, però el que es va quedar més a prop del triomf va ser el conjunt de Bertu Fernández, que va veure com li anul·laven un gol amb el 0-0 i com fallava una bona ocasió en la recta final.

Parra, la principal amenaça dels locals, va provar de pentinar una pilota (20') i va executar una volea amb bona resposta de Gerard. El Cassà, però, no patia gaire al darrere, i va estar a punt de deixar glaçats els locals amb un gol de Mas que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc més que dubtós (30').

La segona part va començar amb un parell d'accions en què als cassanencs els va faltar afinar en l'última passada. Mas va fer un xut que va anar arran del pal, però poc després va arribar l'1-0, en un córner amb rebuig que Marc Pujol va connectar amb molt d'encert (65'). El Cassà va buscar la reacció i la va trobar a pilota aturada, amb una falta servida per Gusó i rematada de cap per Chicho (77'). Amb el partit trencat, la pilota passava d'un costat a l'altre sense gaire ordre ni criteri. I en l'últim minut de partit, Mate va tenir l'1-2 als seus peus, però el porter Nogués va ser ràpid i àgil i li va guanyar l'u contra u.

FITXA TÈCNICA

BALAGUER1 CASSÀ1

BALAGUER
:Nogués, Usall, Ramon, Egea, Antúnez, Dago (Tenorio, 72'), Genís, Campabadal (Ermengol, 54', Parra, Marc Pujol i Dani Redondo (Ciruela, 65'.
CASSÀ:Gerard, Micaló, Mate, Chicho, Troyano (Ferran Grau, 82'), Negre (Subirana, 70'), Mas, Roca (Mercader, 58', Gusó, Murga i Teixidor.
GOLS:1-0 (65') Marc Pujol. 1-1 (77') Chicho.
ÀRBITRE:Liarte Pérez.
T.G.:
Usall i Dago, dels locals, i Pau Gusó, dels visitants.

PARAULES DEL MISTER

Bertu Fernández

«Per ocasions, hem estat més a prop de la victòria»

«Hem aconseguit puntuar a fora, que està bé, sobretot si ho fem bo guanyant diumenge l'Olesa»

«L'equip ha competit bé i s'ha sacrificat moltíssim»

El cinquè punt a camp contrari

L'empat no permet avançar gaire el Cassà, que ni tan sols deixa la cua (l'Olesa també va empatar). L'equip, però, va tornar a assaborir el fet de puntuar a camp contrari, que només havia aconseguit en dos partits anteriors, al camp de la Rapitenca (2-3) i de l'Europa (2-2). Les altres sis visites havien acabat amb derrota dels cassanencs.