miércoles, 16 de diciembre de 2009

ENTREVISTA A BERTU ABANS DEL PARTIT BALAGUER CASSA


US DEIXEM AMB LA PETITA ENTREVISTA QUE L'ENTRENADOR DEL PRIMER EQUIP DEL CASSA HA RESPÒS.

DES D'AQUÍ AGRAÏR LES SEVES PARAULES I DESITJAR-LI MOLTA SORT AQUETA NIT.

- Primer de tot, com veus el fet que hagi nascut un bloc on tant els seguidors i els jugadors de l'UD CASSÀ hi puguin dir la seva?
Em sembla un gran encert que el club tingui un bloc on es mantingui informat al soci, a l'afeccionat i fins i tot als propis integrants del club (jugadors del primer equip, jugadors del futbol base,encarregats de material, pares,etc...). És una eina que ben utilitzada pot donar molta força al club i que pot fer sentir cada vegada més seu el club a la gent, si sempre és de manera integradora i positiva.És una bona eina per poder agrupar tots els diferents integrants i mebres del club així com la direcció i el rumb establerts sigui sempre coneguts.



-Com es presenta el partit d'aquesta nit?El partit d'aquesta nit es presenta com tots els partits, amb la opció de guanyar, empatar o perdre, malgrat no contemplem aquest última opció.
Serà un partit dur per les condicions climatològiques, per el camp i per el conjunt rival que no ens posarà cap facilitat per poder sumar una victòria.
És cert que el Balaguer ha planificat una plantilla amb jugadors amb experiencia en categories superiors, amb un projecte ambiciós i que de moment no està tenint els resultats desijtats, sobretot com a equip local. Per tant malgrat la teoria que Balaguer sempre és una plaça difícil de sumar, nosaltres hem de veure les estadístiques d'aquesta temporada, els últims resultats com a local de l'equip lleidatà i aprofitar que segur que tindran dubtes en el transcurs del partit per treure un resultat positiu, que per altre banda l'equip es mereix per l'actitut i la implicació que està tenint.



- L'objectiu del partit d'avui, són els tres punts? l'empat seria un mal resultat?
En cada partit l' objectiu són els tres punts, i després les circumstàncies i els fets acaben determinant que l'empat acabi resultant un bon resultat.Si fóssim inferiors a la resta d'equips tampoc sortíriem a buscar l'empat ja que aquest fet normalment acaba amb un resultat de derrota. Amb la lliga de 3 punts un empat penalitza bastant als dos equips.


- La gent està contenta per el joc però el que conten al final són els punts. Què li falta a l'equip? L'equip necessita encadenar dos resultats positius i acabar de creure en les seves possibilitats. I després de creure en aquest fet, necessitem no patir els lapsus de concentració que tenim, ja no juguem en categories de futbol base o menors on els errors a vegades no tenen una penalització, però a la tercera divisió cada error per petit que sigui es paga molt car. Només corregint aquests moments puntuals dels partits ara mateix estaríem en una posició bastant més còmode a la classificació, ja que com tu comentes el joc en molts partits està sent d'un bon nivell.
Sempre ens quedem amb la sensació de que amb poquetes coses els altres equips s'emporten resultats contra nosaltres.
Una bona proba és la d'aquests dissabte, després de 25 minuts de control absolut en la segona part per aconseguir l'empat, una errada ens suposa el 0-2 i la major dificultat de remontar el partit.

- Sabem que Luís Crous malauradament, en tindrà per 2 mesos. Fins a quin punt pot perjudicar la seva baixa per afrontar els paritis que us disposeu a disputar?
En Lluís és un jugador molt important per nosaltres, de fet, com cada jugador perquè fins i tot els que no juguen aporten les seves virtuts als entrenaments i al vestuari. La baixa la soplirem amb altres jugadors amb unes altres característiques diferents a les d' en Crous i esperarem a la seva recuperació per poder tornar a disposar de la seva participació en el joc del col.lectiu.
Aprofito per enviar-li una forta abraçada.



MOLTES GRÀCIES ALBERT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario