lunes, 14 de diciembre de 2009

ES TORNEN A PERDRE 3 PUNTS AL MUNICIPAL

CASSÀ - AMPOSTA (1-2)

El Cassà fa mèrits per puntuar, però torna a ensopegar a casa i cau fins a l'últim lloc
Quan buscava l'1-1 va rebre el 0-2, i amb l'1-2 va tenir ocasions i va reclamar un penal.

La història és prou coneguda. Si a la inexperiència s'hi afegeix una certa ansietat, la dificultat creix. I el Cassà està pagant molt cara aquesta suma de factors. L'equip competeix sempre a bon nivell, però el rival necessita fer molt poca cosa per fer-li mal i, en canvi, als cassanencs els costa massa traduir les seves arribades, que no són poques. Ahir, l'1-2 no reflecteix del tot el que va ser el partit. Val a dir que l'Amposta va ser superior en la primera part, però també que la reacció dels locals després del descans va ser prou impetuosa perquè els d'Albert Fernández salvessin com a mínim un punt. La derrota, a més, va tenir efectes col·laterals, perquè ha fet caure l'equip fins a l'últim lloc per pitjor diferència de gols (-14) respecte a l'Olesa, que l'ha empaitat (-13).
El partit hauria pogut agafar un rumb totalment diferent si Roca hagués estat més fi en un un contra un en la primera jugada del partit (1') o si el pal no s'hagués interposat en el xut de Mas (9'). L'Amposta, però, va ser superior a partir del minut 10 i fins al descans. Murga va salvar sota els pals el possible 0-1 (25') i el travesser es va aliar aquest cop amb els locals en un xut de Gustavo (26'). Una mala entesa defensiva va permetre Luis fer el 0-1 i va premiar el millor joc ampostí.
Després del descans, el panorama va canviar. Gusó va enviar una falta al travesser (55') i quan el Cassà semblava tenir el peu al coll del rival, va arribar el 0-2 en una acció d'estratègia no gaire ben defensada.
El Cassà no va defallir i ho va continuar intentant. Per fi va trobar el premi del gol, marcat per Mas després d'una acció de mèrit de Micaló, que li va fer la passada de la mort. Amb prou minuts per endavant i l'empenta anímica de l'1-2, el Cassà va insuflar més pressió sobre el rival, de vegades més amb el cor que amb el cap. I tot i que l'Amposta es va defensar força bé, la polèmica va quedar servida en el minut 83 quan Mate va ser agafat a dins l'àrea. L'àrbitre no va voler veure penal i el darrer esforç local va ser inútil.


Albert Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ«No hem estat bé en la primera part, en què l'Amposta ens ha superat, però després del descans hem millorat i mereixíem alguna cosa més»

«L'actitud i la perseverança de l'equip són perfectes, però ja és hora de començar a guanyar si volem invertir aquesta situació. No n'hi ha prou de fer bons partits, també necessitem bons resultats»

«Potser tenim un punt d'ansietat, tot i que veig l'equip amb confiança. En la segona part, ens han fet el 0-2 quan millor jugàvem. I amb l'1-2 hi ha un penal reconegut pels mateixos jugadors de l'Amposta»


CASSÀ
1
AMPOSTA
2
CASSÀ:
Gerard, Micaló, David, Chicho (Quimet, 86'), Murga, Ferran, Mate, Troyano (Robert Negre, 70'), Mas, Gusó i Roca (Ritxi, 59').
AMPOSTA:
Contreras, Yélamos, Raúl Català, Cesc, Puig, Recio, Miguel (Ruibal, 84'), Yuri, Luis (Edgar, 70'), Gustavo (José Ramón 89') i Gerard.
GOLS:
0-1 (33') Luis. 0-2 (68') Luis. 1-2 (77') Mas.
ÀRBITRE:
Gracia Álvarez.
T.G.:
al local David i al visitant Luis.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Uns 300 espectadors.

1 comentario:

  1. ahir van tenir mala sort. a més, penal clarissim al minut 90.

    ResponderEliminar