martes, 11 de mayo de 2010

HO TENIM MOLT FÀCIL; NOMÉS UN DELS 4 HA DE PUJAR O L'ESPANYOL "B" NO BAIXAR...


L´Hospitalet, Reus, Prat i Santboià ja saben el que els espera

R.Vallecano B-Hospi, Talavera-Reus, Prat-Peña Sport i Santboià-Arandina s´enfrontaran en la 1ª eliminatòria per l´ascens a 2a B després del sorteig efectuat aquest dilluns a Madrid.

Data: 2010-05-10 00:00:00
Autor: Lucas Martín (redaccio@futbolcatalunya.com)

No hi ha raó per queixar-se encara que tampoc no hi ha cap altra solució que pugui valer. El sorteig és més que acceptable envers els quatre equips catalans presents a Las Rozas. El fet de ser primer i segon té el seu avantatge i tant CE L´Hospitalet com Reus disputaran la tornada tant a La Feixa Llarga com en el Municipal, mentre l´Ignaci Sagnier i el Joan Baptista Milà s´estrenaran aquest pròxim cap de setmana.

El duel entre campions promet ser històric encara que es tracta del filial que presideix Maria Teresa Rivero. El Rayo Vallecano B, primer del grup VII, ha estat el menys golejat amb 23 tants per 68 a favor encara que amb nou punts d´avantatge sobre el segon de la seva comunitat, el Parla. A les ordres de José Ramón Sandoval, els madrilenys van mostrar "molt respecte pel rival" segons va declarar el seu entrenador a Ràdio L´Hospitalet. "Ens ha tocat un dels millors i segur que els dos equips seran un dur os de rosegar", va afegir. Mentre, el tècnic de l´Hospi, Jordi Vinyals, va admetre que "es tracta d´un filial fort. Jugarem en un bon camp (Vallecas), amb un bon rival i un bon ambient" va afirmar. Tot sembla indicar que tant l´anada com la tornada es jugaran dissabte a la tarda. Atenció especial per al seu davanter Lucas amb 20 gols anotats.

El Reus començarà l´assalt a la segona B a l´estadi d´El Prado davant un Talavera que figure també com el conjunt menys golejat del seu grup 18 ja que només ha rebut 30. Tenen un estadi la capacitat del qual és de 7.000 espectadors, compten amb 500 socis, un pressupost que sobrepassa els 300.000 euros i desitgen, igual com els roig-i-negres, culminar una gran temporada (van acabar quarts) en segona B.

L´històric Prat de Manolo Márquez haurà de ‘torejar’ amb la Penya Sport de Tafalla qui va acabar la Lliga regular com a segon del grup 15 i, com tots els altres rivals d´equips catalans, també com a equip menys golejat ja que només van encaixar 27. Tenen un camp petit (3.000 espectadors caben al San Francisco de Tafalla) encara que es deixen notar.

I, atenció al Santboià de Quim Ayats ja que la prova s´anomena, en principi, Arandina, tercer classificat del grup 8 de Castella i Lleó. Amb només 25 gols en contra -segon equip menys golejat de la seva comunitat i 60 a favor-, poden reunir a El Montecillo fins 6.000 espectadors que solen recolzar bastant el seu equip.

L´Espanyol de d´Oscar Perarnau haurà de lluitar contra els de Salamanca de Guijuelo per evitar el descens en haver quedat cinquè, per baix, del grup I amb 10 triomfs, 15 empats, 13 derrotes, 38 gols a favor i 36 en contra.



Informaió: futbolcatalunya.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario