martes, 4 de mayo de 2010

DIUMENGE TOTS AL CAMP. SERÀ LA GRAN FINAL

L'última jornada de Tercera es jugarà, unificada, diumenge a les 5

Diumenge es disputa la darrera jornada de la lliga de Tercera Divisió i dos dels quatre representants gironins hi arriben amb el perill real de veure's afectats pels descensos compensats. Mentre el Llagostera ja està salvat i sap que acabarà la temporada com el millor representant gironí, Cassà i Palamós encara hauran de patir 90 minuts per no veure's arrossegats cap a Primera Catalana pel descens de Gavà i Terrassa de Segona B a Tercera. El Blanes, per la seva banda, visitarà el Premià sense res en joc, perquè ja fa dies que va consumar el descens.
Aquesta temporada cinc ?equips baixaran de Tercera a Primera Catalana, els tres que marca el reglament, més dos per fer lloc a Gavà i Terrassa. Olesa i Blanes ja han baixat matemàticament i l'últim lloc de descens directe se'l jugaran Rapitenca i Premià, ara empatats a 33 punts. L'equip que se salvi del descens directe, però, també acabarà a Primera Catalana per culpa dels compensats, cosa que també afectarà el 16è classificat, ara el Benavent, amb 40 punts. El Cassà, 15è amb 41, necessita guanyar diumenge la Pobla de Mafumet per evitar més patiments, igual com el Palamós, 14è amb 43 punts, que amb un empat al camp de l'Europa se salvaria.
Es podria donar la circumstància que el 15è lloc també acabés afectat pels descensos compensats ja que el cinquè classificat per la cua de Segona B ha de jugar una promoció de descens i ja és clar que serà un equip català (Gramenet o Espanyol B). En cas que no superessin l'eliminatòria, el 15è classificat de Tercera també baixaria, tot i que mantindria la categoria en cas que un dels quatre catalans que jugarà el play-off d'ascens a Tercera pugés. Tots els partits es jugaran en horari unificat diumenge a les 5 de la tarda.

INFORMACIO DEL DIARI DE GIRONA

No hay comentarios:

Publicar un comentario