lunes, 10 de mayo de 2010

AIXÒ JA ESTÀ FET....


El Cassà se sobreposa a la tensió i tanca amb èxit una segona volta brillant
Impedeix que el Benavent l'avanci i manté el 15è lloc amb gols de Subi i Chicho
La salvació serà un fet si l'Espanyol B es manté o si un equip català puja a 2a B


El Cassà va evitar la perillosa setzena plaça i va tancar una brillant segona volta amb un triomf més que necessari contra la Pobla de Mafumet (2-0). Els jugadors d'Albert Fernández van sobreposar-se a la tensió de l'última jornada i, amb gols de Subi i Chicho, van doblegar el rival i van impedir que el Benavent els atrapés. El quinzè lloc final fa que la salvació depengui que l'Espanyol B se salvi d'aquí a dues setmanes, o bé que un altre equip català (l'Hospitalet, el Reus, el Santboià o el Prat) pugi a segona B.

Li va costar arrencar, al Cassà, que va avisar amb un cop de Murga (16'), però va tenir un ensurt per una mala cessió de Martí, resolta pel mateix porter (21'). L'1-0 va ser obra del cassanenc Subi, que va resoldre bé després d'una acció de Micaló.

El 2-0 de Chicho.
Després del descans, el porter Martí va evitar l'empat de Llobet (55'). El Cassà buscava el 2-0, que no va trobar Mas –Vila va enviar la pilota a córner (60')–, però sí que va trobar Chicho, que va rematar amb el cap una falta de David Busquets (68').

Amb l'expulsió d'Erik (77'), que ningú va entendre, el Cassà va controlar bé la possessió de la pilota, i hauria pogut fer el 3-0 mitjançant Micaló. El porter visitant va xutar a córner.
CASSÀ
2
LA POBLA DE MAFUMET
0
CASSÀ:
Martí, Micaló, Chicho, David Busquets, Murga, Robert Negre, Mas, Ferran (Pau Teixidor 75'), Romero, Richi (Crous 66') i Subi (Moñino 69').
LA POBLA DE MAFUMET:
Vila, Blasco, Hernando, Vivó, Roca, Aleixo (Virgili 60'), Albons, Ton (Èrik 71'), Eto'o (Esteve 75'), Llobet i Jael.
GOLS:
1-0 (30') Subi. 2-0 (68') Chicho.
ÀRBITRE:
Sánchez Rico.
T.G.:
Als locals Robert Negre, Ferran i Romero, i als visitants Albons, Ton i Llobet.
T.V.:
Al visitant Erik (77').
PÚBLIC:
Unes 250 persones al camp de Cassà de la Selva. Jornada de portes obertes.


El cinquè millor equip de la segona volta

Tot i que els jugadors no han cobrat alguna mesada, el Cassà s'ha destapat en la segona volta i ha estat el cinquè millor equip (29 punts de 57). Només el Reus (45), l'Hospitalet (41), el Prat (35) i el Santboià (31) han fet més punts que l'equip de Berto Fernández. En la segona volta, el Llagostera ha fet 26 punts; el Palamós, 23, i el Blanes (el pitjor), 11. Després del 2-0 al camp de la Pobla (jorn.19), el Cassà era 18è, a un punt de la salvació.


Albert Fernández
ENTRENADOR DEL CASSÀ


«El partit ha estat dolent, però hem jugat amb molta intensitat. M'agradaria felicitar els jugadors, que han estat molt tossuts per superar situacions molt i molt difícils»

«Espero que els tres punts serveixin per esquivar els descensos compensats. S'ha de tenir paciència»

No hay comentarios:

Publicar un comentario