martes, 11 de mayo de 2010

BERTO AL FINAL DE TEMPORADA



1- Com vas viure l'últim partit al municipal, guanyant a la Pobla per 2 a 0?
Va ser un partit amb emoció per el que estava en joc. NO podíem estar tranquils sabent el resultat del Benavent a Manlleu i per tant, estàvem esperant veure el nostre resultat final.

2- Què me'n pots dir d'aquest 15è lloc final?
És un lloc on molt pocs ens veien capaços d'arribar i on hem arribat gràcies al gran esforç i sacrifici d'aquests jugadors que són molt grans,
Tots ells, el que ha jugat més i el que ha jugat menys, es mereixen el premi de la salvació per tota la ilusió i la fe que han posat en ells mateixos i en l'equip.
Només em queda felicitar-los a tots, incloint als que al final no han pogut col.laborar amb nosaltres com en Pau o en Jordi.

3- Un cop acabada la lliga...estàs content?
Estic satisfet del resultat que hem obtingut, de la segona volta que hem fet amb els seus resultats, de la implicació de l'equip en el conjunt.

4- Com has viscut aquest any al Cassà?
Ha sigut un any agradable per el tracte que hem rebut, difícil per la situació esportiva que hem passat però en definitiva el podem valorar per bo.

5- Seguiràs al club la temporada vinent?
Esperem aquests dies poder acabar de parlar de la temporada viscuda amb els descensos compensats i després comencem a parlar de la temporada vinent.

Moltes gràcies Albert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario