lunes, 3 de mayo de 2010

EL CASSÀ PERD 2-0 I HAURÀ DE PATIR FINS A LA ÚLTIMA JORNADA.


Es manté quinzè però li convé superar La Pobla en l'últim partit

El fet que el Benavent no hagués pogut superar l'Europa al migdia (1-1) dibuixava un escenari ideal per al Cassà, que visitava l'Olesa, cuer i sense res a fer, amb l'esperança de distanciar-se del conjunt del Segrià. Els de Berto Fernández, però, van sortir amb una derrota que fa mal i que els obligarà a acabar de fer els deures en l'última jornada. L'equip cassanenc rebrà diumenge La Pobla, que ja té la feina feta.

L'Olesa no podia aspirar a res més que a acomiadar-se amb bon gust de la seva afició en l'estrena a tercera, i ho va fer. Els cassanencs, de fet, ja s'esperaven que haurien de treballar de valent. En la primera meitat, no hi va haver gols ni tampoc gaires ocasions, per bé que si algun equip va merèixer el gol va ser el Cassà. Subi i Ferran Grau van tenir a prop el 0-1, però els va faltar encert. Els visitants també van trobar a faltar precisió en l'última passada per marxar al descans amb avantatge.

El duel es va posar costa amunt per al Cassà en un córner servit per Álex Martínez que Moisés va rematar de cap a la xarxa (49'). A més, el local Ros va fer un xut de falta al travesser poc abans que el seu equip es quedés amb deu. A partir d'aquí, els visitants van anar a contrarellotge. Van buscar la reacció i van merèixer l'empat, però els va faltar definició. Sobretot a Mate, que va tenir dues ocasions clares, i a Mas. I ja al límit del temps, Dani Duran va aprofitar una errada defensiva i va marcar el 2-0.
OLESA
2
CASSÀ
0
OLESA:

Pujol, Enric, Moisés, Francis, Ros, Álex Martínez (Crístian, 87'), Dani Duran, Manolo, Peke, Soler (Oriol, 46') i Morón (Arjona, 46').
CASSÀ:
Martí, Micaló, Chicho, David Busquets, Murga, Troyano, Robert Negre, Mas, Ferran Grau (Crous, 73'), Romero (Ritxi, 55') i Subi (Mate, 46').
GOLS:
1-0 (49') Moisés. 2-0 (94') Dani Duran.
ÀRBITRE:
Oliva Bueno.
T.G.:
Dani Duran, Peke i Arjona, de l'Olesa, i Chicho i David Busquets, del Cassà.
T.V.:
per dues grogues al local Moisés (57') i directa al visitant Troyano (93').

Assegurar el quinzè lloc, la prioritat

El quinzè lloc no garantiria la tranquil·litat definitiva, però gairebé. Perquè baixés el quinzè, s'hauria de produir el pitjor escenari, ja que hauria de baixar el català de 2a B que fa la promoció i no hi hauria d'haver cap ascens català de tercera. El Cassà té un punt més que el Benavent, setzè, que visita el Manlleu


Pep Mercader
SECRETARI TÈCNIC DEL CASSÀ

«La primera part ha estat més nostra però no hem estat encertats. I després de l'1-0, hem jugat més amb el cor que amb el cap i les ocasions que hem tingut no han entrat»

«Era molt important poder tirar aquest partit endavant per oblidar-nos del Benavent. Ara, ens obliga a sumar punts en l'última jornada»

Informació del diari el Punt

No hay comentarios:

Publicar un comentario