domingo, 22 de agosto de 2010

EL CASSA GUANYA EL PRIMER PARTIT AL MUNICIPAL

Els selvatans amb menys rotació de banqueta veuen com els gironins guanyen amb un gol a l'últim minut

CASSÀ DE LA SELVA | MIQUEL CULLELL cassà-sant hilari

cassà.
Sitore, Diallo, Domingo, Muñoz, Plà, Pulido, Salas, Troyano, Turró, Vera, Virolés.

També varen jugar: Dukruia, Boada, Codolà, Garcia, López, Massaguer, Pérez, Pibernat, Salguero, Sillah. ?

sant hilari. Robert Cullell, Guillem Danès, Carles Fonallet, Rachid, Busquets, Serra, Castar, Irra, Tot, Rosell, Garriga, Miquel Cullell, Porta, Prat i Sandri. G

gols: 0-1, m.10, Carles Fonallet; 1-1, m.55, Boada; 2-1, m.90, BoadaS. A Àrbitre: Sr. Escalera Aguilar.

No hi va haver targetes.

Victòria del Cassà a l'últim sospir gràcies a un gol de Boada al minut 90. Els de Pep Mercader es van fer amb la victòria davant d'un Sant Hilari molt ambiciós. L'equip gironí -pràcticament tot nou- va suar de valent per fer-se amb el triomf en un amistós on els selvatans van ser superiors, sobretot a la primera part.
A la represa, l'equip d'Albert Molas que s'estrena aquesta temporada a la banqueta de l'equip de la seva localitat després de pujar a l'Hostalric a Segona Regional el curs passat, va veure com el Cassà aprofitava la superioritat de rotació de banqueta per fer-se amb l'amistós. El Sant Hilari, que aquest any ha apostat pels jugadors de casa -només té un jugador de fora de la localitat, concretament Fonallet d'Arbúcies- va quedar sense forces en una segona part, on el Cassà va remuntar el 0-1 marcat per Carles Fonallet al minut 10. L'artífex de la remuntada va ser Boadas que primer al m. 55, i després al 90 va capgirar el resultat del partit. Finalment la victòria va ser per l'equip de més categoria.